Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. December 05. 18:59, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Advent városunk szívében

Advent városunk szívében

Készüljünk együtt az év legszebb ünnepére, Karácsonyra! Élvezzük ki minden percét a várakozással teli, izgalmas pillanatoknak a városunkban megrendezett szórakoztató és színes programokon.

November 28-án, pénteken már felkerültek a világító karácsonyi boltív-díszek a főutcára, december 3-án, szerdán pedig az óriási karácsonyfán is felgyúltak a fények.

A minden évben megrendezett Aranykapu vásár idén új faházikókkal várja a vásárlókat. Városunk új vezetése megtette az első lépést ahhoz, hogy felzárkózhassunk az igényes karácsonyi rendezvények sorába.

Ügyelnek arra, hogy valóban csak magyar mesteremberek munkái, és értékes portékák kerüljenek a nagyközönség elé. Szem előtt tartották azt is, hogy minél több kereskedőnek legyen lehetősége az áruinak bemutatására, ezért nem adják át a rendezvény szervezését nyereségorientált, külsős, vidéki vállalkozóknak, szemben a korábbi évek gyakorlatával.

December közepétől pedig a városi könyvtár parkolóját a korisok vehetik birtokba mivel jégpályát építenek ide a téli időszakra. A város diákjai, iskolai közösségei ingyen korcsolyázhatnak majd, bejelentkezés útján. A szülők is csatlakozhatnak gyermekeikhez, sőt az sem baj, ha nincs a családnak korcsolya felszerelése, hiszen a helyszínen kölcsönözhető lesz a sporteszköz.

„Kiskunfélegyházi advent” címmel a december első hétvégéjén valamennyi háztartásba eljuttatták a Szuperinfó ingyenes hirdetési újság lapterjesztőinek segítségével a programfüzetet, mely összegzi az ünnepkörhöz kapcsolódó valamennyi eseményt, a civil szervezetek rendezvényitől kezdve a hivatalos városi programokig.

Készüljünk hát együtt az év legszebb ünnepére, Karácsonyra! Élvezzük ki minden percét a várakozással teli, izgalmas pillanatoknak a városunkban megrendezett szórakoztató és színes programokon.

(Fotók: Gulyás Sándor)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 09:08, vasárnap | Helyi

Nemzetközi versenyen szerepeltek sikeresen a félegyházi birkózók

Nemzetközi utánpótlás szabadfogású versenyt rendezett a Budapesti Vasas, ahol több európai országból és az USA-ból is érkeztek versenyzők.

2024. Július 21. 09:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. július 21. - Évközi 16. vasárnap

2024. Július 21. 09:05, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. július 21. - Évközi 16. vasárnap

2024. Július 21. 08:44, vasárnap | Helyi

Megelevenedtek Félegyháza történelmének híres emberei

Valódi időutazásban volt része annak, aki ellátogatott július 20-án városunk főterére, ahol a 120 évvel ezelőtt élő híres emberek várták, hogy jobban megismerhessék őket.