Városlista
2024. február 21, szerda - Eleonóra

Hírek

2013. December 02. 09:13, hétfő | Helyi
Forrás: MSZP

Adományozz mosolyért!

Adományozz mosolyért!

Jótékonysági adománygyűjtést szervez a Magyar Szocialista Párt és a Societas Ifjúsági Baloldali Mozgalom kiskunfélegyházi szervezete.

Jótékonysági adománygyűjtést szervez a Magyar Szocialista Párt és a Societas Ifjúsági Baloldali Mozgalom kiskunfélegyházi szervezete. A kezdeményezés célja, hogy mosolyt csaljanak azon családok arcára, akik a szeretet ünnepén kénytelenek nélkülözni.

A szervezők elsősorban tartós élelmiszert (cukor, étolaj, száraztészta stb.) várnak, illetve az ünnepre való tekintettel a gyerekeknek édességet, megunt játékokat, tanszereket, jó állapotban lévő ruhákat. Ezeken felül bármilyen olyan felajánlást szívesen fogadnak a kezdeményezők, mellyel megkönnyíthetik a nehéz sorsú családok mindennapjait.

Az adományokat december 20-ig az MSZP Gorkij utcai székházában várják hétfőtől péntekig, illetve keddi és csütörtöki napokon a párt aktivistái a helyi piacon is megtalálhatóak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 21. 08:58, szerda | Helyi

Ha hasonló vandalizmussal találkozik, értesítse a rendőrséget!

Érthetetlen rongálás idén is a parkerdőben – Miért csinálják?

2024. Február 20. 17:46, kedd | Helyi

Május 1-jén MAJÁLIS a Parkerdőben

2024. május 1-jén, szerdán színes programokkal várják a szórakozni és pihenni vágyókat a kiskunfélegyházi Parkerdőben.

2024. Február 20. 13:44, kedd | Helyi

Hamarosan elrajtol a Tour de Puszta!

Ismét egy télbúcsúztató, átmozgató terep és tájékozódási kerékpár túrára hívja a kihívásokat kereső kerékpárosokat és terepfutókat 2024. március 10-én a Bringabarátok Sportegyesület.

2024. Február 20. 07:56, kedd | Helyi

Anna az uszonyos úszás sellőkirálynője

Rabi Anna a serdülő kategória több számában is kiemelkedő eredményt ért el a Bácsvíz Kupa Uszonyosúszó Országos Versenyen.