Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2013. December 02. 09:13, hétfő | Helyi
Forrás: MSZP

Adományozz mosolyért!

Adományozz mosolyért!

Jótékonysági adománygyűjtést szervez a Magyar Szocialista Párt és a Societas Ifjúsági Baloldali Mozgalom kiskunfélegyházi szervezete.

Jótékonysági adománygyűjtést szervez a Magyar Szocialista Párt és a Societas Ifjúsági Baloldali Mozgalom kiskunfélegyházi szervezete. A kezdeményezés célja, hogy mosolyt csaljanak azon családok arcára, akik a szeretet ünnepén kénytelenek nélkülözni.

A szervezők elsősorban tartós élelmiszert (cukor, étolaj, száraztészta stb.) várnak, illetve az ünnepre való tekintettel a gyerekeknek édességet, megunt játékokat, tanszereket, jó állapotban lévő ruhákat. Ezeken felül bármilyen olyan felajánlást szívesen fogadnak a kezdeményezők, mellyel megkönnyíthetik a nehéz sorsú családok mindennapjait.

Az adományokat december 20-ig az MSZP Gorkij utcai székházában várják hétfőtől péntekig, illetve keddi és csütörtöki napokon a párt aktivistái a helyi piacon is megtalálhatóak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 06. 12:18, hétfő | Helyi

Elhunyt Kóbor János, az Omega frontembere

Életének 79. évében meghalt Kóbor János Liszt Ferenc-díjas rockénekes, a Kossuth-díjas Omega együttes alapító tagja – tudatta a zenekar a Facebook-oldalán hétfőn.

2021. December 05. 15:00, vasárnap | Helyi

A kettős kereszt a szeretet erejét is jelképezi

Mint minden évben, idén is felállította a kettős keresztet a Jobbik Magyarországért Mozgalom Kiskunfélegyházi Szervezete a főtéren.

2021. December 05. 15:00, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István Templomból

Advent 2. vasárnapja – 2021. december 5.