Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Október 31. 11:45, hétfő | Helyi
Forrás: Halasiné Papp Anett

Adjunk lehetőséget a koraszülött kisbabáknak az egészséges fejlődéshez

Adjunk lehetőséget a koraszülött kisbabáknak az egészséges fejlődéshez

Halasiné Papp Anett a “Biomami kipróbálja” Facebook-csoport ötletgazdája adománygyűjtést szervez a Kecskeméti Koraszülött Osztály javára.

Az alábbiakban a gyűjtés szervezőjének levelét olvashatják.

Halasiné Papp Anett vagyok, két gyönyörű kisfiú édesanyja és a „Biomami kipróbálja” Facebook-csoport megálmodója. Az egészséges életmód témakörében tartott előadásaimon gyakran találkozom olyan édesanyákkal, akiknek kisbabájuk koraszülött volt. Illetve én magam is majdnem ide kerültem, ugyanis a kisebbik fiacskámnál kétszer kellett leállítani az idő előtt beindult szülést. Családi és baráti körömben is vannak csodaszép gyerekek, akik koraszülöttként jöttek a világra és azóta életerős, huncut kisgyermekekké váltak. Ehhez pedig kellett a kecskeméti Koraszülött Osztályon dolgozók áldozatos és lelkiismerettel teli munkája is. Nekik szeretnék most segíteni egy jótékonysági adománygyűjtés keretében.

Dr. Kelemen Edit főorvosnő elmondta, hogy szükségük lenne egy nagy teljesítményű Bioptron lámpára, ami nagyban hozzájárulna a babák gyógyulásához. Az összegyűlt adományt ezen felül a lélegeztetőgépek speciális, egyszer használatos eszközeire használnák fel.

Akinek lehetősége van támogatni a gyűjtést, többféle módon ajánlhatja fel segítségét: Utalhat a külön erre a célra létrehozott bankszámlára is. A közlemény rovatba kérem feltüntetni: „Hírös Koraszülöttekért” Bankszámlaszám: 11773322-02124809

Aki nem szeretne utalni, az személyesen is megteheti nálam az anyagi segítséget, természetesen átvételi elismervénnyel igazolva a befizetést!
Ezen felül szívesen fogadnak pihe-puha babatakarókat, kis sapkákat és 56-os méretnél kisebb ruhákat is! Minden apró segítség egy lehetőség lehet a csöppnyi, korábban érkezett Életeknek!
Akinek bármilyen kérdése van, forduljon hozzám bizalommal!

Halasiné Papp Anett

Facebook link: https://www.facebook.com/bosojka?fref=ts

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok