Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 16. 20:15, szerda | Helyi
Forrás: PR cikk

Acana kutyaeledel

Acana kutyaeledel

Gazdaként nagyon sok területen kell figyelmet fordítani kutyánk ellátására. Egészen biztosan nem egyszerű a választás akkor sem, amikor a kedvenced számára keresel megfelelő eledelt, hiszen a kínálat óriási.

Ezért javaslom, hogy gondold át, milyen szempontok alapján szeretnél választani, mik azok az alapok, melyekre kutyád táplálását helyezni szeretnéd. Ebben próbálunk most neked segíteni.

A Kutyakajas.hu-nál elérhető Acana termékcsalád kínálatában találsz különböző tápokat termet, életkor és egyedi igények szerint is. A legkisebb kölyökkortól egészen az idős kutya korig megtalálod kedvenced eledelét. A termékek összetevőit tekintve magas fehérjetartalommal bírnak, emellett magas a zöldség- és gyümölcstartalmuk, melyek nagyon fontosak az ebek emésztése szempontjából.

Elégedett kutyusok

Az Acana eledelek kanadai gyártású termékek. A gyártó arra törekedett, hogy minden különböző kutyafajta testfelépítésének és egyedi igényeinek eleget tegyen termékével. A kutyák anatómiai felépítését figyelembe véve törekedtek a legjobb termék létrehozására.

Fogazatuk és rövid emésztőrendszerük miatt ugyanis az ebek az állati fehérjét és zsírokat hatékonyan tudják felhasználni. Ezért az Acana eledel 95%-ban tartalmaz állati eredetű fehérjét, ami azért kiemelendő, mert sok gyártó a fehérje mennyiséget szójával, kukoricával vagy borsóval éri el.

Az Acana öt törvénye

A gyártási technológia során 5 alapelvet feltétlenül betart a cég.

1. Megfelelő fehérjemennyiség

Az Acana tápokban – más márkáktól eltérő módon – a fehérjemennyiség az átlagos háromszorosa. Mindemellett pedig kerülik a növényi fehérjék használatát.

2. Friss hús

Mivel a felhasznált húsok közel fele friss vagy nyers, így elkerülhető a mesterséges ízfokozó és aroma használata.

3. Páratlan kínálat

A vadászösztön támogatásának jegyében az Acana tápok hústartalma szabadon tartott szárnyasból, marhák és birkák ridegtartásból, valamint vadon élő halból tevődnek össze.

4. Előírásoknak megfelelő arányok

A húsok, belsőségek és porcok megfelelő aránya miatt minimálisra csökkenthető a hozzáadott szintetikus anyagok mennyisége.

5. Alacsony glikémiás index
Az Acana eledelek nagyon kevés szénhidrátot tartalmaznak, mellyel igazodnak a kutyák igényeihez.

A fenti felsorolás hűen tükrözi az Acana tápok hitvallását, mely szerint a kutyák hosszú, kiegyensúlyozott élete az egészséges táplálásra vezethető vissza. Ez a gondoskodás, melyet ilyen formában nyújthatsz kedvencednek, egészen biztosan nem marad hála nélkül, hiszen láthatod az energikus, jókedvű, egészséges kutyádat felnőni és boldogan megöregedni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.