Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Augusztus 26. 05:00, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI/MTI/Bodnár Boglárka

A vártnál jóval többen látogattak el a Strand Fesztiválra

A vártnál jóval többen látogattak el a Strand Fesztiválra

A vártnál jóval többen, 126 ezren látogattak el Zamárdiba, a MOL Nagyon Balaton nyárzáró eseményére, a Strand Fesztiválra, amely vasárnap hajnalban ért véget - közölték a szervezők az MTI-vel.

A 2013-ban indult fesztivál mára a Balaton régió egyik legnépszerűbb programja lett; a hazai fesztiválszervezés történetében először fordult elő, hogy az ötnapos rendezvényen három alkalommal is ki kellett tenni a "teltház" táblát, a hétvégi koncertekre minden jegy elkelt. A látogatók megtöltötték a déli part szinte összes szálláshelyét.

A nyitónapon adták át a Petőfi Zenei Díjakat, a programban pedig többek között a Bastille, Jason Derulo, Anne-Marie, Dimitri Vegas & Like Mike, John Newman, Steve Aoki és több száz hazai előadó koncertje szerepelt.

A fesztiválon végzett adománygyűjtés eredményeként 140 hátrányos helyzetű diák iskolakezdését támogatják összesen 1,4 millió forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül - idézi a közlemény Lobenwein Norbert főszervezőt.

A Stranddal egy időben zajló B my Lake fesztiválon a legnagyobb sikert a Tale of Us és Sven Väth naplementés koncertje hozta, az eseményen 4 nap alatt 46 ezren vettek részt" - közölte Fülöp Zoltán főszervező.

A MOL Nagyon Balaton szeptember 13-14-én a balatonboglári Gömbkilátónál folytatódik a Balaton Piknikkel. A sorozat eseményei már most egymilliónál több vendéget vonzottak idén a Balaton partjára - írják a szervezők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára