Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Február 13. 07:34, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

A város határában találtak rá a holttestére

A város határában találtak rá a holttestére

Egy 51 éves tatabányai férfi holttestét találták meg a Fejér megyei Csákberény lakott területétől mintegy 800 méterre.

Az orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint mielőtt kihűlt, agyvérzést kapott – közölte a rendőrség vasárnap.

A rendkívüli haláleset körülményeinek tisztázására közigazgatási-hatósági eljárást indított a móri rendőrkapitányság. Az eljárás során egyebek között tisztázni kívánják, mit keresett a férfi Csákberény határában, ahova egyébként saját autójával érkezett – mondta el Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőr százados beszámolt arról is, hogy a hétvégén ismét több magatehetetlen, ittas embert mentettek meg a kihűléstől a Fejér megyei rendőrök.

Székesfehérváron vérnyomokat követve mentek be egy betört ablakú házba. Kiderült, hogy a lakrész tulajdonosa akkor sérült meg, amikor ittasan hazatért, s miután nem találta a kulcsát, kezével lakásajtajának üvegezett részét betörve ment be az otthonába, ahol sérüléseiről tudomást sem véve elaludt. Amikor a rendőrök rátaláltak, nulla fok volt a lakásban, így a férfit a kihűlés veszélye, valamint sérüléseinek ellátása miatt kórházba vitték.

A székesfehérvári Piac térről egy átfagyott asszonyt szállítottak vissza tartózkodási helyére, a tekerespusztai rehabilitációs intézetbe. A Palotai útról pedig egy ittas, magatehetetlenül a földön fekvő 21 éves sárkeresztesi férfit, valamint az út egyik buszmegállójából egy ugyancsak ittas, a földön fekvő, 51 éves székesfehérvári férfit kellett kórházba szállítani.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.