Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Február 20. 11:05, csütörtök | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

A turizmus fellendítése a cél

A turizmus fellendítése a cél

Turisztikai fórumot tartott február 19-én Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Tourinform Iroda a városháza dísztermében.

Turisztikai fórumot tartott február 19-én Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Tourinform Iroda a városháza dísztermében. A találkozó intézmények, turisztikai szolgáltatások, valamint a Tourinform Iroda kezdeményezésére jött létre. A rendezvényt Kapus Krisztián polgármester nyitotta meg.

A fórumon megjelenő kézművesek, szállásadók, intézményvezetők, turisztikai szolgáltatók a Tourinform iroda működéséről, ingyenes és kedvezményes megjelenési lehetőségekről, valamint Kiskunfélegyháza hamarosan megjelenő turisztikai honlapjáról kaptak tájékoztatást.
A szezonálisan működő Tourinform Iroda lehetőséget kínál szórólapok, plakátok, kiadványok kihelyezésére, népszerűsítésére. A turizmusban érintett szolgáltatók, civil szervezetek ingyenesen csatlakozhatnak olyan népszerű országos programokhoz, mint Torkos Csütörtök, Vidékjáró, Dél-Alföld Privileg és Puszta Vagabond kampány.
A megjelentek elmondták ötleteiket, javaslataikat Kiskunfélegyháza és térsége, illetve saját szolgáltatásaik népszerűsítésére vonatkozóan, egyeztettek a további együttműködési lehetőségekről. A sikeres fórumot hamarosan újabb találkozók követik majd.
A javaslatokat a továbbiakban írásban is fogadja a Tourinform iroda a kiskunfelegyhaza@tourinform.hu e-mail címen vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal II./97. irodában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.