Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2014. Február 20. 11:05, csütörtök | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

A turizmus fellendítése a cél

A turizmus fellendítése a cél

Turisztikai fórumot tartott február 19-én Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Tourinform Iroda a városháza dísztermében.

Turisztikai fórumot tartott február 19-én Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Tourinform Iroda a városháza dísztermében. A találkozó intézmények, turisztikai szolgáltatások, valamint a Tourinform Iroda kezdeményezésére jött létre. A rendezvényt Kapus Krisztián polgármester nyitotta meg.

A fórumon megjelenő kézművesek, szállásadók, intézményvezetők, turisztikai szolgáltatók a Tourinform iroda működéséről, ingyenes és kedvezményes megjelenési lehetőségekről, valamint Kiskunfélegyháza hamarosan megjelenő turisztikai honlapjáról kaptak tájékoztatást.
A szezonálisan működő Tourinform Iroda lehetőséget kínál szórólapok, plakátok, kiadványok kihelyezésére, népszerűsítésére. A turizmusban érintett szolgáltatók, civil szervezetek ingyenesen csatlakozhatnak olyan népszerű országos programokhoz, mint Torkos Csütörtök, Vidékjáró, Dél-Alföld Privileg és Puszta Vagabond kampány.
A megjelentek elmondták ötleteiket, javaslataikat Kiskunfélegyháza és térsége, illetve saját szolgáltatásaik népszerűsítésére vonatkozóan, egyeztettek a további együttműködési lehetőségekről. A sikeres fórumot hamarosan újabb találkozók követik majd.
A javaslatokat a továbbiakban írásban is fogadja a Tourinform iroda a kiskunfelegyhaza@tourinform.hu e-mail címen vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal II./97. irodában.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 11:16, péntek | Helyi

Árokba csapódott egy autó az 5-ös főúton

A baleset a Kiskunfélegyháza és a petőfiszállási elágazás közötti szakaszon történt.

2021. December 03. 09:54, péntek | Helyi

Szombaton fellobban a második láng városunk adventi koszorúján

Adventi gyertyagyújtási ünnepségre várják az Érdeklődőket.

2021. December 03. 09:37, péntek | Helyi

Ingyenes ivartalanítási akció

Kutya-macska ingyenes ivartalanítási akciót hirdet a lakosság részére a Projekt-Pusztahunde e.v. a kiskunfélegyházi Fido Bácsi Közhasznú Alapítvánnyal közösen.

2021. December 02. 09:56, csütörtök | Helyi

Remekeltek a Mezgések a Hagyományos sütemények versenyén

Hosszas kiesés után idén ismételten megrendezésre került a Cukrász Hagyományőrző Verseny.