Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2016. Január 17. 15:00, vasárnap | Helyi
Forrás: HVG

A szeretők országa leszünk?

A szeretők országa leszünk?

Százezren hűtlenkednek az országban.

A legújabb felmérések szerint egyre népszerűbb „társkeresési forma”, hogy valaki az interneten keres magának szeretőt, olyannyira, hogy az egyik oldalra nem rég beregisztrált a százezredik viszonyt kereső magyar is.

Megcsalás és megcsalás közt is van különbség: például tudatos megcsalásról akkor beszélhetünk, ha még azelőtt megszületik a félrelépés vágya, még mielőtt megismernénk a konkrét személyt. Erre ma már egyre több az eszköz és a lehetőség, hiszen mára egy egész iparág épült a félrelépésre: online társkereső oldalak, ezen belül kimondottan hűtleneknek szólók, búvóhelyek, de a Facebook és a különböző telefonos randiappok is segíthetnek.

Az első hazai szeretőkereső oldalra december végén regisztrált be a százezredik hűtlenkedni vágyó társkereső, ami már a hazai lakosságszámhoz viszonyítva sem egy elhanyagolható adat. Székesfehérvárnak például 98 ezer lakosa van. A legnagyobb nemzetközi megcsalós társkereső oldal tavaly nyilvánosságra került adataiból pedig arra lehet következtetni, hogy világszerte több tízmillió hűtlenkedő ismerkedik az interneten. Angliában például már 1,2 millió tagja van az oldalnak és úgy tűnik, hazánkban is egyre többen vesznek igénybe ilyen online szolgáltatást.

Idehaza a titkos viszonyt keresők tavaly több mint három millió üzenetet váltottak egymással, és ha mindegyikük a társkereső oldalon töltött idejét összeadjuk, akkor elmondható, hogy 2015-ben több mint harmincezer napot szántunk hűtlenkedésre – derült ki a Viszony.hu adataiból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak:

2024. Április 30. 09:03, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok: