Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Június 03. 16:26, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

A sértett kétszer is tetten érte, a nyomozók elfogták

A sértett kétszer is tetten érte, a nyomozók elfogták

A kiskunfélegyházi rendőrök négyrendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy fiatal férfit.

Egy 76 éves férfi tett telefonon bejelentést a kiskunfélegyházi rendőrségre, mert 2020. május 26-án délután a háza udvarán lévő garázsban egy férfit ért tetten, aki a dolgai között kutatott. Az ismeretlen már több gépet, kézi szerszámot összepakolt azért, hogy azokat magával vigye, ám amikor a sértett rajtakapta, elfutott. Azonban nem elmenekült, hanem bement a lakóépületbe, és amíg a tulajdonos a garázsban ellenőrizte, hogy hiánytalanul megvannak-e a dolgai, a férfi a házat is átkutatta. Amikor a sértettel - már a házban - ismét összetalálkozott, az ablakon kiugorva elszaladt.

A kiskunfélegyházi nyomozók a biztonsági kamerák felvételei, valamint az adatgyűjtés alapján készült személyleírás alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves helybélit. Őt 2020. június 3-án elfogták és előállították. Időközben kiderült, hogy a fiatal további bűncselekményekkel is gyanúsítható. Elfogása előtti napon sarokcsiszolót, laptopot és szerszámkészletet tulajdonított el egy műhelyből.

A férfit a nyomozók őrizetbe vették, és a helyi ügyészségen előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 22. 14:08, hétfő | Helyi

Családi délelőttöt tartottak a könyvtárban

A Föld napja alkalmából családi délelőttre invitálták az érdeklődőket a Petőfi Sándor Városi Könyvtárba.

2024. Április 22. 13:49, hétfő | Helyi

Batthyánys harcművészek

Muay Thai házibajnokságot rendeztek Kiskunfélegyházán.