Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Június 03. 16:26, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

A sértett kétszer is tetten érte, a nyomozók elfogták

A sértett kétszer is tetten érte, a nyomozók elfogták

A kiskunfélegyházi rendőrök négyrendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy fiatal férfit.

Egy 76 éves férfi tett telefonon bejelentést a kiskunfélegyházi rendőrségre, mert 2020. május 26-án délután a háza udvarán lévő garázsban egy férfit ért tetten, aki a dolgai között kutatott. Az ismeretlen már több gépet, kézi szerszámot összepakolt azért, hogy azokat magával vigye, ám amikor a sértett rajtakapta, elfutott. Azonban nem elmenekült, hanem bement a lakóépületbe, és amíg a tulajdonos a garázsban ellenőrizte, hogy hiánytalanul megvannak-e a dolgai, a férfi a házat is átkutatta. Amikor a sértettel - már a házban - ismét összetalálkozott, az ablakon kiugorva elszaladt.

A kiskunfélegyházi nyomozók a biztonsági kamerák felvételei, valamint az adatgyűjtés alapján készült személyleírás alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves helybélit. Őt 2020. június 3-án elfogták és előállították. Időközben kiderült, hogy a fiatal további bűncselekményekkel is gyanúsítható. Elfogása előtti napon sarokcsiszolót, laptopot és szerszámkészletet tulajdonított el egy műhelyből.

A férfit a nyomozók őrizetbe vették, és a helyi ügyészségen előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.

2024. Április 16. 16:36, kedd | Helyi

Összeütközött két gépkocsi az 5-ös főúton

Kiskunfélegyháza határában akadályozza a forgalmat a baleset.