Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2020. Március 26. 15:56, csütörtök | Helyi
Forrás: petofiszallas.hu

A petőfiszállási Csicsergő Óvoda dolgozói most is serénykednek

A petőfiszállási Csicsergő Óvoda dolgozói most is serénykednek

Szász János, Petőfiszállás polgármestere a Kormány rendelkezése alapján azonnal átcsoportosította a Csicsergő Óvoda dolgozóit más önkormányzati feladatokhoz.

A dajkák az önkormányzati konyhán dolgoznak, az intézmény többi munkatársa hivatali-adminisztrációs és szociális tevékenységet végez.
Kőrös Anikó intézményvezető elmondta, hogy a Csicsergő Óvoda munkatársai jelenleg rendkívüli munkarend szerint dolgoznak. Az Oktatási Hivatal által kibocsátott módszertani ajánlások szerint végzik munkájukat, és a fenntartó önkormányzat utasításait követve besegítenek annak növekvő feladataiba.

Az óvoda munkatársai eddig szájmaszkok varrásával járultak hozzá a szükséges védőfelszerelések beszerzését segítve. Valamint a most összeállításra kerülő csomagok elkészítésében is aktívan részt vesznek.

Az önkormányzat a 70 év feletti lakosai részére díjmentes "Vitamin csomagot" készít, melyet 186 személy részére fog kiosztani a következő napokban. A csomag tartalmaz almát, sárgarépát és vitaminban gazdag savanyú káposztát. A továbbiakban az önkormányzat minden kérést és igényt teljesít a petőfiszállási lakosok egészségének védelme érdekében. A település polgármestere, minden önkormányzati képviselő és a szociális intézmény dolgozói a nap 24 órájában állnak rendelkezésre.
Nagy tisztelettel adózunk a település ellátásában dolgozó minden személynek, különösen a szociális dolgozók munkáját illetően.

Nyomatékosan kérjük, hogy MARADJANAK OTTHON, mindenben segítünk!

"Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen" (Széchenyi István)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 31. 21:05, kedd | Helyi

A francia forradalomról és szövegszerkesztésről is szó lesz az M5 szerdai oktatási sávjában

Az M5 oktatási tartalmaival igyekszik segíteni az otthon tanuló diákokat.

2020. Március 31. 18:55, kedd | Helyi

Újabb nyertes TOP-os pályázatok a megyében

Döntés született továbbá a TOP keretében korábban már finanszírozott projektek támogatásának növeléséről is, így például Kiskunfélegyháza is többlettámogatást kap.

2020. Március 31. 18:53, kedd | Helyi

Jelezni kell, ha valaki nem akar élni a hiteltörlesztési moratóriummal

Célszerű elektronikus úton jelezni, ha valaki nem akar élni a hiteltörlesztési moratóriummal - mondta Trencsán Erika pénzügyi szakértő kedden az M1 aktuális csatornán.

2020. Március 31. 16:48, kedd | Helyi

Változik az óvodai beiratkozások rendje