Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. December 14. 19:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: femina.hu

A pasik kedvenc női testrészei

A pasik kedvenc női testrészei

Megtudhatja cikkünkből, melyek az igazán vonzó női testrészek egy férfi számára...

Szemek
Az igéző női tekintet az egyik legősibb fegyver a párkeresésben. Egy kis festékkel optikailag még nagyobbá varázsolhatod a szemeidet, vigyázz azonban, ne vidd túlzásba a sminkelést! A férfiak többnyire a diszkrét és természetes látványt kedvelik.

Száj
Az ajkak legalább annyira beszédesek, mint a szemek. A szádról könnyen le lehet olvasni, ha valami nem tetszik vagy éppen igen, és nem mellékesen kifejezetten erotikusak. A vörös rúzs még szexisebbé teheti ajkaid, azonban ügyelj rá, hogy csókállót használj, ha van rá esély, hogy a férfi közeledik hozzád.

Nyak
A nyak törékeny, erotikus testrész, amely vékony bőrfelületével hívja fel magára a férfiak figyelmét. Minden bizonnyal a vámpírfilmeknek is köszönhető a kultusza, de tény, hogy ha félrebillentett fejjel a csupasz nyakadat villantod, az a szerelmi testbeszéd törvényei szerint is igen szexi gesztus.

Váll
Ha ez a testrész marad meztelenül, az szelíden sejteti a férfival, hogy az illető hölgy talán rejteget még több izgalmas területet is. A váll nem túl hivalkodó, mégis a pasik egyik kedvence: ha előtérbe szeretnéd helyezni, bújj egy csőtopba, és fogd fel a hajadat is.

Dekoltázs
A dekoltázs, vagyis a testnek azon része, amely még éppen nem a mellekhez tartozik, de kacéran mutatja magát a póló alól, a legerotikusabb, amit egy talpig felöltözött nőből láthat a férfi. Nem véletlen tehát, hogy ha a divatért egyesek nem is rajonganak nagyon, a kivágott női pólókért annál inkább.

Mellek
Hacsak nem egy véletlenül meglesett monokinizésről van szó, a mellekről valószínűleg csak a hálószobában hull le a ruha a férfi előtt. Nem véletlen tehát, hogy a kedvence, különösen, mivel az egyik legérzékenyebb erogén zóna, és a nőiség szimbóluma is egyben. A mellek szépsége azonban nem egyenesen arányos a méretükkel: a legtöbb férfi a természetesség, és a feszes cicik híve.

Kezek
A kéz is kiemelt helyen szerepel a testrészek listáján. Bár már a kézfogás során is árulkodik személyiségedről, és a szép, ápolt női kéz egyébként is felkeltheti a férfi érdeklődését, inkább akkor kap nagy szerepet, ha sor kerül az érintésre.

Csukló
A csukló hófehér belső oldala állítólag a meztelenséget juttatja a férfiak eszébe. Kifejezetten csábító mozdulatnak számít tehát, ha egyik kezeddel hátrarázod a hajadat, hiszen így a nyakadat és a csuklódat is egyszerre láthatja partnered.

Has
Állítólag azért találják kifejezetten vonzónak a férfiak a lapos hasat, mert az azt jelenti, hogy a nő egészséges, és még nem terhes mástól. Ha tehát ezen a környéken kifejezetten formás vagy, bátran vegyél fel egy kacérabb, rövid pólót!

Derék
A sokat emlegetett 90-60-90-es női alkatideált takaró számsor a mellbőséget, a derékbőséget és a csípőbőséget jelenti. Valójában azonban nem csak ez az értéksor lehet vonzó a férfiak számára, sokkal inkább az számít, hogy a derék kerülete megközelítőleg a csípőbőség 70%-a legyen.

Csípő
A kerekded csípő a nőiség szimbóluma. Ha formás alakod van, bátran kiemelheted szűkebb ruhákkal, amennyiben azonban nem akarod felhívni rá a figyelmet, akkor se rejtsd zsákruha mögé! Helyezd inkább másra, például a dekoltázsodra a hangsúlyt.

Fenék
A mell és a popsi vitathatatlanul a két kedvenc női testrész a férfiak szemében. Van, aki inkább az előbbi, míg mások az utóbbi adottságot veszik szívesen szemügyre, amikor eldöntik, hogy tetszik-e nekik a lány. Ha formás a popsid, bátran bújtasd szűk nadrágba, ami kiemeli az ívét.

Combok
A hosszú combokért is bolondulnak a férfiak, de akkor sem kell aggódnod, ha nem kifejezetten karcsú idomokkal áldott meg az anyatermészet. Egy tűsarkúval megnyújthatod a lábadat, a tulipán formájú szoknyákkal pedig a derekadra terelheted a hangsúlyt.

Lábszár
A vaskos, izmos férfivádlival szemben a női lábszár kecses, melynek imádják a látványát. Megéri tehát annyit agyalnod a megfelelő szőrtelenítési stratégián, ha csábítani szeretnél, de egy színes harisnyával is vonzóbbá teheted a lábad.

Lábfej
A szép, ápolt lábujjak ugyanúgy vonzóak lehetnek, mint a kéz. Bár változó, hogy a férfiak szeretik, vagy éppen idegenkednek a lakkozástól, ezzel még szebbé varázsolhatod a lábad. Ügyelj azonban arra, hogy ha rendszeresen rosszul választasz cipőt, az idővel maradandó nyomot is hagyhat a lábujjaidon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.