Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Március 16. 13:37, vasárnap | Bulvár
Forrás: - Adrienn -

A parfümök hatnak hangulatunkra!

A parfümök hatnak hangulatunkra!

Keressünk olyan parfümöt, amelyben a levendula dominál.

Virágillat a jó memóriáért
Ha egy fontos előadásra készülünk, ahol hosszú szöveget kell elmondanunk, netán vizsga vár ránk, a legjobb ha többször befújjuk magunkat virágillatú parfümmel. Kutatásokkal bizonyították, hogy 17%-kal jobban teljesítenek a különböző memóriafeladatokon azok, akik ilyen parfümöt használnak. Ez a könnyed illatú parfüm serkenti az agy memóriaközpontját és felgyorsítja a tanulási folyamatokat is.

Jázminillat a jó összpontosításért
Ha feszült helyzet bekerülünk, bizony nagyon nehéz egy dologra koncentrálnunk. Fújjuk be magunkat jázminillatú parfümmel, mert ez az aroma növeli a reakcióidőnket és segíti a koncentrációt. Magyarán a finom illat mellett garantáltan hatékonyabbak leszünk mindennapjainkban és sokkal gyorsabban tudjuk feladatainkat is megoldani.

Levendulával nyugtassuk idegeink
Keressünk olyan parfümöt, amelyben a levendula dominál. Ezzel akár a mindennapos stresszt is csökkenteni tudjuk. Kutatások igazolták, hogy a levendula csökkenti a kortizol, ill. a szervezetünkben lévő stresszhormon szintjét, ezért kiegyensúlyozottabbak leszünk egy ilyen aromájú illattól.

Fűszereset a kilók ellen
Ne gondoljunk csodákra! Nem elég csak befújni magunkat, hogy ledobjuk magunkról a felesleges kilókat. Tulajdonképpen az agyunkat stimuláljuk a finom fűszeres illatokkal. Kevésbé lesz úrrá rajtunk a farkaséhség, ha ilyen aromájú parfümöt használunk.

Citrussal a fiatalságért
Nem kell méregdrága kencékre költenünk, elég ha néhány csepp citromos vagy grépfrútos aromájú parfümöt használunk és máris jóval fiatalabbnak tűnhetünk. Felmérések támasztják alá, hogy a férfiak ezt az illatot társítják a fiatal hölgyekhez, így ha ezt megérzik valakin, akkor garantáltan legalább 5-6 évvel kevesebbnek gondolják az illetőt, mint amennyi a valódi életkora.

Pézsmával csábítsunk
Ez az aroma segít abban, hogy szexisebbnek, magabiztosabbnak érezzük magunkat, így csábításkor a legjobb választás. Nem beszélve arról, hogy pár csepp is elég belőle, hogy akár a libidónkat is fokozzuk vele!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.