Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Szeptember 06. 12:39, péntek | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

A művelődési központban tanácskoznak a libatenyésztők

A művelődési központban tanácskoznak a libatenyésztők

Szakmai konferencia kezdődött ma (szeptember 6-án) délelőtt az Integrál Zrt. és a Magyar Lúdszövetség szervezésében a XV. Kiskunfélegyházi Libafesztivál keretében a művelődési központban.

Szakmai konferencia kezdődött ma (szeptember 6-án) délelőtt az Integrál Zrt. és a Magyar Lúdszövetség szervezésében a XV. Kiskunfélegyházi Libafesztivál keretében a művelődési központban. A rendezvényt Vajda Tamás, az Integrál Zrt. főintegrátora nyitotta meg. Ezt követően a résztvevők előadásokat hallgathatnak meg az ágazatot érintő aktuális kérdéseiről.
Dr. Horn Péter a Kaposvári Egyetem akadémikusa „A különböző baromfifajok versenyhelyzete”, Dr. Thuma Ákos PhD, dr. Gyuris Éva állatorvosok NÉBIH ÁDI, „Polyomavírus és riemerella anatipestifer okozta megbetegedés libában” Dr. Benyeda János és dr. Palya Vilmos, „A lúd polyomavírus okozta megbetegedése elleni specifikus védekezés”, Prof. dr. Romvári Róbert, dr. Áprily Szilvia, dr. Szabó András, Kaposvári Egyetem Állattudományi Kar, Rekedtné Fekete Evelin az Integrál Zrt. főművezetője „A libamáj fagyasztott tárolása alatt kialakuló zöld színhiba okainak elemzése”, Dr. Keleti Ágnes, Vidékfejlesztési Minisztérium „A hízott víziszárnyas termékek, mint hungarikumok”, Fórián Zoltán, Agrár Európa Kft. vezető elemzője, „Takarmány, te drága – takarmányipari kilátások, tendenciák” címmel tart előadást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok