Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2019. November 01. 18:54, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

A munkahelyéről lopott

A munkahelyéről lopott

A kiskunfélegyházi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek gyanúsítottja a munkahelyéről lopott, majd többet nem ment be dolgozni. A rendőrök vádemelést javasolnak a férfi ellen.

Bejelentés érkezett 2019. május 16-án reggel a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra, mely szerint egy épülő házból fűtéssel és vízszereléssel kapcsolatos idomokat, elosztókat és szerelvényeket tulajdonítottak el közel hatszázezer forint értékben. Az elvitt dolgok jó részét korábban már felszerelték a helyükre, így azokat a tolvaj fűrésszel távolította el, ezzel további rongálási károkat okozva.

A nyomozás során kiderült, hogy a bűncselekmény elkövetésével az egyik munkás gyanúsítható, aki a lopást követően többet nem ment vissza az építkezésre. A férfi ismerte a terepet, így éjjel a kerítés alatt bebújva jutott be a területre. A saját fűrészével ledarabolta az elosztókat és szerelvényeket, és azokat egy szatyorban magával vitte. A lopott tárgyak egy részét rövid idővel később egy másik építkezésen felhasználta az elkövető, nagyobb részüket azonban a nyomozó hatóság lefoglalta, és a jogosult részére visszaadta.

A lopás bűntett elkövetésével gyanúsítható 33 éves férfi a kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az eljárás során szabadlábon védekező gyanúsított ügyében a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségre.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 28. 16:15, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.

2020. Május 28. 11:33, csütörtök | Helyi

Trianon 100 – Emlékező videóval készülnek az Összetartozás Napjára

Az Összetartozás Napjára készülnek szerte a Kárpát-medencében. Június 4-én, vagyis jövő csütörtökön lesz száz éve, hogy aláírták a trianoni békediktátumot.

2020. Május 28. 11:30, csütörtök | Helyi

Mától visszatérhetnek a nézők a szabadtéri sportrendezvényekre

A Magyar Közlöny szerdai számában megjelent rendelet szerint a "szabadtéri rendezvény helyszínén való tartózkodás megengedett", amennyiben a rendezvény szervezője biztosítja a járvány miatti óvintézkedéseket.

2020. Május 28. 10:26, csütörtök | Helyi

Nem kedvez a májusi hűvös időjárás a görögdinnyének

Az idén kevesebb import dinnyére számítanak a gazdák így jobb piaci lehetőségeben is bíznak.