Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Szeptember 02. 17:21, hétfő | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

A munka világával ismerkedtek a diákok

A munka világával ismerkedtek a diákok

Huszonnyolc diák jutott munkához a nyáron a „Nyári diákmunka elősegítése” elnevezéssel induló munkaerő-piaci program segítségével a kiskunfélegyházi önkormányzatnál

Huszonnyolc diák jutott munkához a nyáron a „Nyári diákmunka elősegítése” elnevezéssel induló munkaerő-piaci program segítségével a kiskunfélegyházi önkormányzatnál. A nappali tagozatos tanulói jogviszonyban lévő 16 és 25 év közötti fiatalokat a munkaviszony keretében teljes bérköltség támogatással foglalkoztatták. A diákok az önkormányzat fenntartásában álló, alapfeladat ellátását szolgáló intézményekben dolgoztak.

Drozdik János: Nekem nagyon tetszett ez a hónap. Ami nagyon meglepett, az az, hogy mindent rugalmasan kezeltek és ha valami bajom volt egyből ugrott mindenki. Köszönöm a lehetőséget.
Csizmadia Máté: Első állomásom az adócsoport volt ahol egy „családias” légkörbe kerültem. Azt éreztem, hogy maximálisan segítenek, érthetően elmagyarázták, hogy mire kell odafigyelnem és hogy mit hogyan kell csinálnom. Az informatikán is tanulhattam új dolgokat, és a legjobb emberekkel dolgozhattam. Köszönöm a lehetőséget.
Dencs László: Hiányzik, remélem szeptemberben segíthetek újra.
Márki Tünde: Visszagondolva arra a pár hétre én még mindig úgy vélekedem, hogy remek volt, igazán jól éreztem magam munka közben, a társaság a környezet mind-mind nagyon jó volt. Úgy érzem sok tapasztalatot szerezhettem, ezért külön köszönet.
Horváth Péter: Nekem is kifejezetten tetszett a munka, a munkaidőt nagyon jól be tudtuk osztani. Az iroda pedig kifejezetten hangulatos volt, mindenképp jó döntés volt jelentkeznem.
Dongó Bendegúz: Jó helyem volt nagyon, Juhász Erika személyében egy igazán jó embert és főnököt ismertem meg. Mindig volt mit segítenem szerencsére, és ha valamibe netán elakadtam, akkor egyből érkezett is a segítség.
Keserű Fanni: Nagyon jól éreztem magam és remélem jövőre is lesz lehetőség ilyenre, mert mindenképp jelentkeznék.
Nagy Kenny: Szociális osztály minden embere nagyon jól bánt velem. Figyeltek, hogy ne dolgozzam túl magam mégse hagytak sose unatkozni A munka csak néha volt monoton de a környezettanulmányozás volt a legjobb rész.
Schmidt Réka: Én is nagyon jól éreztem magam! Élveztem a munka minden percét. Rendkívül testhez álló munkát kaptam méghozzá kedves és rugalmas emberek társaságában. Nem feledem azt sem, mennyit nevettem, remélem én is, hogy jövőre is lesz ilyen program! Igazán köszönöm a lehetőséget!
Gulyás Csilla: Álmaimban nem gondoltam volna, hogy a munka lehet ilyen jó is. Annyira kedvesek voltak az adócsoportnál. Nagyon szerettem velük tölteni a mindennapjaimat. A munkában és a más gondjaimban is egyből segítettek. Azóta is voltam bent néhányszor meglátogatni őket. Mindig örülnek nekem olyan jó érzés, hogy megfeleltem én, mint ember és én, mint munkavégző is egyaránt. Semmi rossz tapasztalatot nem szereztem abban a kis időben, amit velük töltöttem. Nagyon szeretnék jövőre is velük lenni és dolgozni.
Molnár Rita: Először kicsit megijedtem, hogy nem leszek képes elvégezni a feladatomat. De nagyon örültem, hogy oda kerültem. Mindenkit megszerettem, a munkámat is. Nagyon gyorsan eltelt ez a hónap, sajnáltam, hogy el kellett jönnöm. Azóta már meglátogattam azokat, akikkel együtt dolgoztam. És remélem legközelebb is oda fogok kerülni
Kovács Nóra: Én nagyon jól éreztem magam a vagyonhasznosítási csoportnál. Előterjesztéseket írtam, tájékoztatókat, értesítéseket, irányítottam az ügyfeleket. Farkas Misinek eltört a csuklója, egy nagy gipsz van a karján, így mindent én gépeltem helyette.
Buri Annamária: Én is szintén a vagyonhasznosításon voltam. Nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy az egyetemen tanultakat élőben is megtapasztalhattam. Remélem, hogy lesz még lehetőségem együtt dolgozni velük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.