Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2020. Április 06. 14:02, hétfő | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

A Mulant júliusban, a Fekete özvegyet novemberben küldené a mozikba a Disney

A Mulant júliusban, a Fekete özvegyet novemberben küldené a mozikba a Disney

A Walt Disney stúdió a hétvégén bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatti átütemezett filmbemutatói közül a Mulant júliusban, a Fekete özvegy című képregényfilmet pedig novemberben kezdi forgalmazni a mozikban.

A filmstúdió számos más produkcióját is elhalasztotta: az Indiana Jones új részének bemutatását egy évvel későbbre, 2022 júliusára tűzte ki.

A járvány miatt világszerte bezárták a mozikat, de a hollywoodi stúdiók arra számítanak, hogy a filmszínházakat július végére ismét kinyitják. Ezen optimista forgatókönyv alapján a Mulan című animációs film játékfilmes változatának forgalmazását július 24-én akarják elkezdeni. A produkciót eredetileg még márciusban bemutatták volna.

A Paramount Pictures új Spongya Bob filmjét július 31-én küldené a mozikba, a Warner Bros. pedig augusztus 14-re tervezte be a Wonder Woman 1984 mozis debütálását.

A Fekete özvegyet a Disney a nyár egyik nagy kasszasikerének szánta, de a hétvégi közleménye szerint végül november 6-tól kezdik meg a vetítését. Ezt a dátumot eredetileg az Örökkévalók című Marvel-szuperhősfilmnek szánták, de azt inkább 2021 februárjára halasztották.

A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája is új forgalmazási dátumot kapott Észak-Amerikában: 2021. május 21-ét, a Doktor Strange az őrület multiverzumában 2021. november 5-én kerülhet a mozikba, a Thor: Love and Thunder pedig 2022. február 18-án. Dwayne Johnson és Emily Blunt Dzsungeltúra című kalandfilmje is átcsúszott az idei nyárról jövő év júliusának végére.

A Kenneth Branagh rendezésében készült Artemis Fowl című családi mozival kapcsolatban a Disney úgy döntött, hogy inkább új, Disney+ steramingszolgáltatásán hozza majd forgalomba, de ennek dátumát még nem közölte.

Címkék: fekete özvegy, film, mozi, mulan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára