Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Augusztus 28. 18:09, szerda | Helyi
Forrás: - szerk. -

A mozgáskorlátozottak irodájának átadása

A mozgáskorlátozottak irodájának átadása

A Szakmaközi Művelődési Házban a mozgáskorlátozottak irodájának és a darts helyiségnek avatása a közösségekkel a közösségekért.

2013. augusztus 23-án 18 órakor kezdetét vette az avató program, ahol Kiskunfélegyháza város polgármestere, Kapus Krisztián úr avatta föl, adta át a két felújított helyiséget a közösségek számára. Hangsúlyozta, hogy az összefogás napjainkban olyan erő, amely nagy eredményeket tud fölmutatni, mint a Szakmaközi Művelődési Ház felújítása, és amit a mai „állomás” is mutat, hogy új irodájuk lett a Mozgáskorlátozottak Kiskunfélegyházi Egyesületének és a Korona Sportegyesület is megújult környezetben fogadhatja tagtársait.
Salma Ferencné – a Mozgáskorlátozottak Kiskunfélegyházi Egyesületének elnöke – méltatta az alig fél éves együttműködés eredményét és elismerő okleveleket adott át mindazoknak, akik önzetlenül végeztek sok munkát, hogy megújuljon, megszépüljön a közösségek számára a két helyiség.
Az ünnepélyességet fokozta, hogy G. Horváth Rózsa, művész – akinek az alkotásai szép háttérként is szolgáltak -, egy képet ajándékozott a szakmaközi Művelődési Háznak.
A meghatott ünnepi pillanatokat tovább fokozta a meglepetések sora, mint a meglepetés torta – ami szintén önkéntes felajánlás volt -, és a zenei program.
Öröm volt itt lenni és jó ide visszajönni, köszöntek el a rendezvény látogatói.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.