Városlista
2020. augusztus 9, vasárnap - Emőd

Hírek

2013. Április 28. 17:22, vasárnap | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

A mi rendőreink a második legjobbak az országban!

A mi rendőreink a második legjobbak az országban!

A III. Országos Rendőrszakmai Versenyen – melyet április 26-27-én rendeztek Budapesten –, Bács-Kiskun megye csapata az I. helyet megszerző Veszprém megye csapata után az előkelő II. helyezést érte el

A III. Országos Rendőrszakmai Versenyen – melyet április 26-27-én rendeztek Budapesten –, Bács-Kiskun megye csapata az I. helyet megszerző Veszprém megye csapata után az előkelő II. helyezést érte el. A versenyt három kategóriában hirdették meg: járőr gépkocsivezető, motoros járőr és karos forgalomirányító versenyszámokon kellett bizonyítaniuk a rendőröknek tudásukat. A megmérettetésen 20 csapat indult, valamennyi megyei, illetve a budapesti rendőr-főkapitányság is képviseltette magát. Nagy Zoltán, Mihalik Gábor, és Kovács Gábor rendőrök alkották a Bács megyei II. helyezést elért csapatot – tájékoztatta a Félegyházi Közlöny Onlinet a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 09:22, vasárnap | Helyi

Felborult egy busz, meghalt egy ember az M5-ös autópályán

2020. Augusztus 08. 12:00, szombat | Helyi

Történelmi emlékek

A Kiskunsági Nemzeti Park legkisebb területegysége, a Szikra és az Alpári-rét a Kecskeméttől mintegy 25 km-re, keletre található Tisza-ártér legértékesebb része.

2020. Augusztus 08. 11:00, szombat | Helyi

Miért nem emlékszünk az álmunkra?

Miért van az, hogy míg egyesek akár napok múltán is fel tudják idézni az álmaikat, addig mások egyáltalán nem emlékeznek rájuk?

2020. Augusztus 08. 09:00, szombat | Helyi

Így hat a testre, ha abbahagyjuk a sportolást

Szinte minden fitneszrajongó életében eljön az a pont, amikor bedobja a törölközőt, mind átvitt, mind szó szerinti értelemben.