Városlista
2020. november 28, szombat - Stefánia

Hírek

2013. Április 28. 17:22, vasárnap | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

A mi rendőreink a második legjobbak az országban!

A mi rendőreink a második legjobbak az országban!

A III. Országos Rendőrszakmai Versenyen – melyet április 26-27-én rendeztek Budapesten –, Bács-Kiskun megye csapata az I. helyet megszerző Veszprém megye csapata után az előkelő II. helyezést érte el

A III. Országos Rendőrszakmai Versenyen – melyet április 26-27-én rendeztek Budapesten –, Bács-Kiskun megye csapata az I. helyet megszerző Veszprém megye csapata után az előkelő II. helyezést érte el. A versenyt három kategóriában hirdették meg: járőr gépkocsivezető, motoros járőr és karos forgalomirányító versenyszámokon kellett bizonyítaniuk a rendőröknek tudásukat. A megmérettetésen 20 csapat indult, valamennyi megyei, illetve a budapesti rendőr-főkapitányság is képviseltette magát. Nagy Zoltán, Mihalik Gábor, és Kovács Gábor rendőrök alkották a Bács megyei II. helyezést elért csapatot – tájékoztatta a Félegyházi Közlöny Onlinet a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 27. 12:02, péntek | Helyi

Hamarosan regisztrálni lehet a koronavírus elleni vakcinára

Várhatóan már a jövő héten elindul egy internetes és levélben történő regisztrációs lehetőség, hogy aki kér majd koronavírus elleni oltást, az már most feliratkozhasson.

2020. November 27. 11:57, péntek | Helyi

Az országos főállatorvos elrendelte a baromfik zártan tartását

November 26-án, azonnali hatállyal elrendelte a baromfik kötelező zártan tartását Bognár Lajos országos főállatorvos.

2020. November 27. 11:56, péntek | Helyi

Megújul a kisvasút Tiszakécskén

A projektben új kilátó és a kisvasúthoz kapcsolódó végállomás is épül.

2020. November 27. 11:03, péntek | Helyi

Elhunyt Balázs Fecó zenész

Életének hetvenedik évében, csütörtökön este elhunyt Balázs Fecó Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész - közölte pénteken az MTI-vel a család nevében Várkonyi Attila dj, műsorvezető.