Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Március 17. 08:14, kedd | Helyi
Forrás: bacsmegye.hu

A Majsai út pusztul, az önkormányzat tehetetlen, a vágóhíd hallgat

A Majsai út pusztul, az önkormányzat tehetetlen, a vágóhíd hallgat

A Majsai úti vasútátjáró környéke már-már botrányosan rossz állapotban van, és nem elég, hogy a vasútforgalom – több esetben akár negyed órára is – feltartja az autósokat, a vágóhídra érkező kamionok igazi káoszt okoznak

A Majsai úti vasútátjáró környéke már-már botrányosan rossz állapotban van, és nem elég, hogy a vasútforgalom – több esetben akár negyed órára is – feltartja az autósokat, a vágóhídra érkező kamionok igazi káoszt okoznak.

Korábban már sikerült megfigyelni a vasúti átjáróban teljesen szabálytalanul várakozó kamiont, mely a Hungary Meat Kft. vágóhídjára érkezett, és bebocsátásra várt. Az említett teherautó úgy ácsorgott az átjáróban, hogy a fényjelző berendezést teljesen eltakarta, és csak a szemközti forgalmi sávba történő áthajtással tudtuk kikerülni, szabálytalanságra kényszerített bennünket is. A sofőr megdöbbentő nyugalommal álldogált a tilosban, nem remegett a kezében a cigaretta.

Kamion a tilosban, lakat a szájon

Aztán megindult, át a túloldalra úgy, hogy a szemből érkezőknek teljesen le kellett húzódni, és megállni, míg ő befordult a vágóhídra. Más módja nincs is egy ekkora jármű beállásának, de ez napi szinten akár több tíz esetben is előfordulhat. Erről pontos adattal nem rendelkezünk, tekintve, hogy a Hungary Meat Kft. volt szíves nem reagálni a megkeresésünkre, holott jó sok időt hagytunk nekik. Hallgatásuk nyomán nincs pontos adatunk arról, hogy napi szinten hány kamiont fogadnak, és arról sincs, hogy hány tonnát nyomnak ezek a kamionok darabonként. Pedig ha valaki, ők tudják, hiszen a járművek először az ő hídmérlegükre állnak rá. Mint később kiderült, az email fiókot kezelő munkatárs elfelejtette az illetékeshez továbbítani kérdéseinket, ígérte, nyomban intézkedik. Ám eltelt több nap, és a vágóhíd hallgat.

További információk:

http://kiskunhir.hu/index.php/friss/230-pusztul-a-majsai-ut

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok