Városlista
2020. november 28, szombat - Stefánia

Hírek

2019. Február 11. 18:28, hétfő | PR

A legizgalmasabb 2019-es női cipő trendek

A legizgalmasabb 2019-es női cipő trendek

Igaz, még az év elején vagyunk, de érdemes rápillantani a tavasz-nyári cipő divatra. A kifutókon már megszabták a fő trendeket, ezeket fogják követni a fast fashion cégek is.

Azaz azt hordjuk majd 2019-ben, amit a nagy designerek már tavaly tálaltak a bemutatókon.

Bár még latyakosak az utcák, és előttünk van pár hóvihar - azaz még a hótaposó és a csizma van a porondon -, de már nagyon várjuk a tavaszt. És az első meleg napokkal a csajos tavaszi cipőket.
A 2019-es trendben igazán érdemes gyönyörködni, kimondottan nőies, izgalmas és sokszínű a lábbelik kínálata.

Tavaszi színek és sok pánt

Népszerűek lesznek idén a magassarkú, nyitott cipők bokánál futó pánttal, de a többszörös, egymást keresztező pántozás éppúgy jellemző, mint a dupla bokapánt.
Az így megerősített cipők egyrészt biztosabban a lábon maradnak, mint a teljesen nyitott tűsarkúak, másrészt nagyon nőiesek, Ám arra érdemes ügyelni, hogy a széles, vagy többszörös pánt a bokánál erősít vizuálisan.
Azt szokták javasolni, az hangsúlyozza a bokáját és a vádliját, akinek előnyös adottságai vannak ezen a téren - bár ma már a klasszikus divatszabályokat szeretik direkt áthágni, és ezzel is lehet játszani.
Egy tipp: ha maximálisan ki akarjuk használni a bokánál pántos cipőnk hatását, akkor lehetőleg ne midi szoknyával hordjuk, mivel az optikailag összenyomja a lábat.
Nem megy ki - valószínűleg soha - a divatból a tűsarok, de aki biztosan akar állni a lábán, választhat platform talpat is; ez a szezonokon átívelő irányvonal még mindig nem futott ki.

Geometria a divat

A nőies stílus nagyon meghatározó lesz az idén: még masnikkal is találkozhatunk a cipőkön éppúgy, mint mindenhol máshol.
Ám emellett a letisztultság és a szögletes formák, valamint a fehér trendje áthúzódik 2019-be. A szögletes sarok és orr nagy kedvence jelenleg a tervezőknek. Biztosan sok kocka sarkú, hófehér bokacsizmát fogunk látni idén!

Bakancsot húznánk?

Végül, a sportcipő mellett a katonai bakancs is nagy kedvence az utóbbi szezonoknak. Ha a középiskolában nem engedhettük meg magunknak a ‘Martenset’, akkor most bepótolhatjuk a legautentikusabb megjelenésű bakancsokkal.
Tavaszra kivágásokkal tarkított bakancsot is felhúzhatunk; ezen a téren most nincs olyan, ami túl erősnek számítana. A kivágásokkal extrémmé tett bokacsizma szintén jellegzetes eleme lesz az idei cipő divatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 19:59, szerda | PR

Tippek és trükkök a professzionális nyomtatási eredményhez

Minőségi tonerek segítségével könnyebb home office-ból dolgozni

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 23. 18:08, hétfő | PR

Mire jók a fenőkövek?

Ha megtaláltuk a tökéletes kést, ami megkönnyíti a konyhai vagy a ház körüli munkát, már csak arra kell figyelnünk, hogy az mindig éles maradjon.

2020. Szeptember 21. 15:47, hétfő | PR

Elindult az épületenergetika digitalizációját fejlesztő IPOSZ-IVSZ projekt! Okosotthont mindenkinek!

2020. áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2019-00094-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) gondozásában.