Városlista
2020. augusztus 14, péntek - Marcell

Hírek

2019. Szeptember 03. 16:05, kedd | Helyi sport
Forrás: Kis Mónika

A Koppányok nyár végi versenyei

A Koppányok nyár végi versenyei

2019. augusztus 31-én Dunaföldvárra látogatottak a Koppányok, a IV. Vallum Örömíjász Versenyre.

A tornát a Dunaföldvári EnduroCross pályán és annak környékén rendezték, a szerevezők remekül ki is használták a Cross pálya adta különleges terepadottságokat. 24 célon, 3 dimenziós célokra kellett lőni két vesszővel. Kiskunfélegyházát ifj. Fetter Tamás és Fetterné Nagy Tünde képviselte.

Modern pusztai íj kategóribán ifj. Fetter Tamás kiváló versenyzéssel ezüst érmet szerzett, Fetterné Nagy Tünde pedig a középmezőnyben végzett.

2019. szeptember 01-én a II. Ország Közepe Vitézei HÍSE örömíjászversenyre látogatott Kövecses Zsuzsanna, Tamáskovics Gyula, Kovács Máté és Kovács László Koppány Íjászok. Dabason, a Paintboll és Airsoft pálya biztosította a helyszínt. 24 célból álló pályát kellett meglőnie a Koppányoknak, hol 2, hol 3 vesszővel. Jó szervezés, tikkasztó hőség, rengeteg szúnyog és jó hangulat jellemezte a versenyt.

Modern pusztai íjjal: Kovács Máté kilépve a komfortzónából, a kora szerint számára kijelölt gyerektáv helyett a felnőtt távot lőve, zseniális teljesítménnyel a dobogó legfelső fokára álhatott, a jól megérdemelt arany éremmel, Kovács László pedig nagy csatában a középmezőnybe jutott.

Vadászreflex íjjal: Kövecses Zsuzsanna 1., Tamáskovics Gyula a 2., helyen végzett.


A következő nagy kihívás a szeptember 06-08-án megrendezésre kerülő Történelmi Országos- és Nemzeti Bajnokság lesz Kassai Lajos lovasíjász birtokán, Kaposmérőn. Erre az eseményre a Koppányok 18 kvalifikált versenyzővel, és a segítő kísérőkkel együtt 33-an utaznak majd.

Kis Mónika
Koppány Íjász

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 12. 16:54, szerda | Helyi sport

Nagyatádon a kicsik oktatták a nagyokat

A hosszú távú IRONMAN verseny (3,8 km úszás, 184 km kerékpározás, 42 km futás) nagyatádi helyszínén „szupersprint” gálát rendeztek utánpótlás korú triatlon versenyzőknek.

2020. Augusztus 11. 19:57, kedd | Helyi sport

Folytatódtak a triatlonosok sikerei Baján

Augusztus 2-án Baján rendeztek ORSZÁGOS RANGLISTAVERSENYT az utánpótlás korú triatlonosoknak és egyúttal ORSZÁGOS BAJNOKSÁGOT a nagyoknak.

2020. Augusztus 11. 14:51, kedd | Helyi sport

Nyáron sem tétlenkednek a Koppány íjászok

2020. Július 30. 15:33, csütörtök | Helyi sport

Túlélőversennyé vált triatlonverseny, rengeteg bukás a felhőszakadásban

Július 25-én, szombaton Lengyeltótiban Országos Ranglistaversenyen vett részt a 3K Triatlon Egyesület.