Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Október 06. 16:56, vasárnap | Helyi sport
Forrás: - Varga Ferenc -

A Kiskunmajsa megállította a KHTK győzelmi sorozatát

A Kiskunmajsa megállította a KHTK győzelmi sorozatát

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság nyolcadik fordulójában találkozott a két szomszéd település csapatai. Kitűnően előkészített pálya, nagyszerű őszi idő várta a pályára lépő feleket.

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság nyolcadik fordulójában találkozott a két szomszéd település csapatai. Kitűnően előkészített pálya, nagyszerű őszi idő várta a pályára lépő feleket. Mindenki kíváncsi volt, hogy a vendégek folytatják jó sorozatukat, vagy a hazaiak igyekeznek a pontjaikat növelni.

Kiskunmajsa FC – Kiskunfélegyházi HTK 4 – 2 (2-1)

Kiskunmajsa, 150 néző. 2013. 10. 05. 15: 00
Vezette: Tóth Csaba (Gál Gábor, Czeller Tamás)

Kiskunmajsa FC: Huszka – Cserényi, Szőke, Csikós, Nagy G., Varga T., Kitl Z., Mihalkó (Lőrik), Beke P., Varga A.(Balog P.), Répás.
Vezetőedző: Halász Csaba.

KHTK: Jelen – Farkas G., Lapsánszki, Valkovics, Balog M., Ábel, Ujváry (Katona B.), Palásti (Koncz), Bakos (Nagy V.), Némedi, Balog Sz.
Vezetőedző: Némedi Norbert,
Edző: Kádár Tamás.

Gólszerzők: Répás 3’, 79’, Kitl Z. 12’, Mihalkó 86’ illetve Bakos 18’, Balog Sz. 66’
Sárga lap: Cserényi, Szőke, Kitl Z., Répás illetve Valkovics, Balog M., Lapsánszki, Ábel, Palásti, Balog Sz.
Kitűntek: Szőke, Csikós, Kitl Z., Beke P. illetve Lapsánszki, Bakos, Balog Sz.

Hazai támadásokkal kezdődött a mérkőzés. A harmadik percben egy megítélt szabadrúgást a vendégek röviden mentettek, Jelen kapus az éles lövést még kiütötte, de a kipattanót Répás közelről belőtte, 1-0.
Továbbra is a hazaiak veszélyesen támadtak, egy gyors jobboldali akció végén a hazaiak csatára már a büntetőterületen belül járt, akasztották és a megítélt büntetőt a 12. perc végén Kitl Z. értékesítette, 2-0. A hazai vezetés után a vendégek is igyekeztek az eredményen változtatni, sok helyzetet kidolgoztak, kapufát rúgtak, de kimaradtak a gólhelyzetek. A 12. percben vendégek szögletet végeztek el, Ábel berúgását a hazai kapus röviden ütötte ki, és Bakos a kapuba emelte a labdát, 2-1.
Fordulás után a vendégcsapat igyekezett veszélyesen támadni, ismét több lehetőségük is volt az egyenlítésre, ami végül a 66. percben sikerült is. Palásti került ígéretes helyzetbe, már a tizenhatoson belül járt, amikor buktatták. A megítélt büntetőt Balog Sz. magabiztosan belőtte, 2-2.
A hazaiak zártan védekeztek, sok helyzet volt a vendégek előtt is, mégis a hazaiak szereztek gólt egy baloldali támadásból, Répás lövése a kapufán csattant, de a visszapattanó labdát már behelyezte a balalsóba, 3-2. A vendéglátók lendülete továbbra is megmaradt, a 86. percben Mihalkó kilépett, Balog M. beérte, menteni tudott, de a szerencsésen megpattanó labda újra a hazai csatár elé került, aki biztosan lőtt a hálóba, 4-2.
A mai napon egy kemény, fordulatokban gazdag mérkőzést láthattak a nézők. A vendégek előtt sok helyzet volt, de pontatlanok voltak a befejezéseik. A hazaiak talán jobban akarták a sikert, szervezettebben és veszélyesebben játszottak és lehetőségeiket kihasználták. Győzelmük ilyen arányban is megérdemelt.

Halász Csaba: A mai napon egy nagyon jó csapatot fogadtunk. Végig partiban voltunk, a második félidőben a szerencse is mellénk állt. A vendégek több helyzete ellenére megdolgoztunk a győzelemért.
Kádár Tamás: Minden mérkőzés után síránkozunk a kihagyott helyzetek miatt. Ennek ellenére gratulálok ellenfelünknek, mert szervezetten jól játszottak, és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

U-19-es csapatok találkozóján:
Kiskunmajsa FC – Kiskunfélegyházi HTK 0 – 2 (0-0)

Gólszerzők: Konkoly Gábor 54’, Fekete Tamás 84’.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.