Városlista
2024. február 21, szerda - Eleonóra

Hírek

2015. Április 10. 20:07, péntek | Kék hírek
Forrás: police.hu

A kiskunfélegyházi járőrök tettenérték a tolvajt.

A kiskunfélegyházi járőrök tettenérték a tolvajt.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Járőr-és Őrszolgálati Alosztály munkatársai szolgálatuk ellátása során észlelték, hogy egy kiskunfélegyházi gazdasági társaság telephelye előtt egy letámasztott kerékpár található.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Járőr-és Őrszolgálati Alosztály munkatársai 2015. április 9-én 1 óra és 2 óra között, szolgálatuk ellátása során észlelték, hogy egy kiskunfélegyházi gazdasági társaság telephelye előtt egy letámasztott kerékpár található.

A korai időpont miatt gyanúsnak találták a magára hagyott kétkerekűt, ezért átvizsgálták a környéket. A társaság telephelyén látták, hogy egy ismeretlen férfi különböző vashulladékokat, illetve tűzifát gyűjtött össze, amelyeket zsákba rakott. Ezt követően a rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetőt.

B. Tibor 56 éves kiskunfélegyházi lakost - őrizetbe vétele mellett - lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Kiderült, hogy a terhelt 2015. április 7-én ugyanezen cégtől különböző vashulladékokat, illetve tűzifát tulajdonított el, majd azt kerékpárjával elszállította a helyszínről.


Az ügyet a rendőrség bíróság elé állítási javaslattal 2015. április 9-án megküldte a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 20. 16:16, kedd | Kék hírek

Jogerősen elítélték azt a volt pedagógust, aki egy diákkal létesített szexuális kapcsolatot

Jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a volt pedagógust, aki szexuális kapcsolatot létesített az iskolájában tanuló kiskorú diákkal

2024. Február 20. 09:16, kedd | Kék hírek

Két nőre is rátámadt ez az ember

Egy héten belül két nőre támadt rá az a férfi Tatabányán, akit a rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek.

2024. Február 20. 09:14, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől Tapolcán - Videó

Egy Tapolca környéki 27 éves férfinak egyedi azonosító jellel visszaélés és engedély nélküli vezetés miatt kell felelnie.

2024. Február 19. 10:04, hétfő | Kék hírek

Megölte párját egy holland nő Budapesten, egy bérelhető lakásban

Halálra szúrta a párját egy holland nő egy bérelhető, VII. kerületi lakásban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.