Városlista
2023. június 10, szombat - Margit

Hírek

2020. December 08. 10:33, kedd | Helyi
Forrás: KEOL.HU

A kecskeméti kórház közleménye: így kell mostantól csomagot küldeni a betegek számára

A kecskeméti kórház közleménye: így kell mostantól csomagot küldeni a betegek számára

Az elmúlt időszakban sajnos nagyon sok esetben küldtek be olyan csomagot, amely méreténél vagy jellegénél fogva problémát jelentett az osztályra történő szállítás, illetve a kórtermekben történő elhelyezés miatt.

2020. december 07-től a betegek számára beküldött csomagokkal kapcsolatban kérjük Önöket az alábbiak szigorú betartására:

❌ nem veszünk át élelmiszert, italt

❌ a csomag súlya nem lehet nagyobb 3 kg-nál

❌ a csomag mérete nem lehet nagyobb 40x40 cm-nél

Előre is köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket, amelynek betartásával nagyban megkönnyítik munkatársaink jelen helyzetben folytatott megfeszített, áldozatos munkáját.

A csomagbeküldés egyéb szabályai változatlanok:

  • A kecskeméti telephelyre vonatkozóan a csomagot lezárva a beteg adataival ellátva (név, osztály, kórterem) a Kecskemét, Nyíri úti főbejárat portáján napközben lehet leadni. Amennyiben a beteg adatai nem szerepelnek, illetve hiányos, akkor nem lehet ott hagyni a portán.
  • A 07.00-10.00 óra között leadott csomagok még aznap felkerülnek betegellátó osztályra, a 10.00 órát követően leadott csomag, pedig másnap.
  • Kérjük, hogy csak a legszükségesebb ruházati, tisztálkodási és használati eszközöket tartalmazza a csomag!
  • Romlandó árukat, élelmiszert, ételt és folyadékot nem veszünk át!
  • Egyedi gyógyszert, táplálék kiegészítőt, vitamint a csomag tartalmazhat
  • Felhívjuk figyelmüket, hogy a csomag átvételekor, illetve átadáskor nem készül írásos elismervény! A csomag sérüléséért, elvesztéséért, az abban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért a kórház felelősséget nem vállal!
  • A Honvéd Kórházban (Kecskemét, Balaton utca) működő osztályok esetében keddi és pénteki napon 10-11 óra között a biztonsági szolgálatnak lehet leadni a behozott csomagokat a fentebb említett feltételekkel.

(Címlapfotó: HIROS.HU)

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 09. 10:21, péntek | Helyi

Ünnepeld velünk a Jóga Világnapját!

Kiskunfélegyházán minden évben közös jógázással ünneplik meg a Jóga Világnapját. A helyszín mindig változó, ezúttal a Hősök parkjába várják az érdeklődőket június 17-én.

2023. Június 09. 10:02, péntek | Helyi

Tehetségek Nemzetközi Bajnoksága

2023. június 4-én, Szegváron került megrendezésre az I. Tehetségek Nemzetközi Bajnoksága a kyokushin karate knoch down szabályrendszerében.

2023. Június 08. 20:33, csütörtök | Helyi

70 év boldog házasság áll a 95 éves Pista bácsi mögött

A napokban ünnepelte 95. születésnapját Lajos István.

2023. Június 08. 17:33, csütörtök | Helyi

Vásár lesz vasárnap Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2023. június 11., vasárnap.