Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2020. December 08. 10:33, kedd | Helyi
Forrás: KEOL.HU

A kecskeméti kórház közleménye: így kell mostantól csomagot küldeni a betegek számára

A kecskeméti kórház közleménye: így kell mostantól csomagot küldeni a betegek számára

Az elmúlt időszakban sajnos nagyon sok esetben küldtek be olyan csomagot, amely méreténél vagy jellegénél fogva problémát jelentett az osztályra történő szállítás, illetve a kórtermekben történő elhelyezés miatt.

2020. december 07-től a betegek számára beküldött csomagokkal kapcsolatban kérjük Önöket az alábbiak szigorú betartására:

❌ nem veszünk át élelmiszert, italt

❌ a csomag súlya nem lehet nagyobb 3 kg-nál

❌ a csomag mérete nem lehet nagyobb 40x40 cm-nél

Előre is köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket, amelynek betartásával nagyban megkönnyítik munkatársaink jelen helyzetben folytatott megfeszített, áldozatos munkáját.

A csomagbeküldés egyéb szabályai változatlanok:

  • A kecskeméti telephelyre vonatkozóan a csomagot lezárva a beteg adataival ellátva (név, osztály, kórterem) a Kecskemét, Nyíri úti főbejárat portáján napközben lehet leadni. Amennyiben a beteg adatai nem szerepelnek, illetve hiányos, akkor nem lehet ott hagyni a portán.
  • A 07.00-10.00 óra között leadott csomagok még aznap felkerülnek betegellátó osztályra, a 10.00 órát követően leadott csomag, pedig másnap.
  • Kérjük, hogy csak a legszükségesebb ruházati, tisztálkodási és használati eszközöket tartalmazza a csomag!
  • Romlandó árukat, élelmiszert, ételt és folyadékot nem veszünk át!
  • Egyedi gyógyszert, táplálék kiegészítőt, vitamint a csomag tartalmazhat
  • Felhívjuk figyelmüket, hogy a csomag átvételekor, illetve átadáskor nem készül írásos elismervény! A csomag sérüléséért, elvesztéséért, az abban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért a kórház felelősséget nem vállal!
  • A Honvéd Kórházban (Kecskemét, Balaton utca) működő osztályok esetében keddi és pénteki napon 10-11 óra között a biztonsági szolgálatnak lehet leadni a behozott csomagokat a fentebb említett feltételekkel.

(Címlapfotó: HIROS.HU)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 22. 07:35, szombat | Helyi

A száraz időjárás kedvez az aratásnak

Az elmúlt napok nagyrészt száraz időjárása kedvez az aratásnak, de a forróság az érésben lévő búzának sem tesz jót - írta a HungaroMet Zrt. agrometeorológiai elemzésében.

2024. Június 22. 07:34, szombat | Helyi

Szombaton is másodfokú figyelmeztetés van érvényben Bács-Kiskun vármegyében

A legmagasabb, piros fokozatú figyelmeztetést adta ki a HungaroMet Zrt. két déli vármegyére szombatra is; Csongrád-Csanád és Békés vármegyében a napi középhőmérséklet 29 Celsius-fok felett alakulhat szombaton.

2024. Június 21. 10:09, péntek | Helyi

Ajándék muskátli az udvarokba, ablakokba

Kedves Félegyháziak!

2024. Június 20. 13:50, csütörtök | Helyi

Tűzgyújtási tilalom Bács-Kiskun vármegyében

Az elmúlt napok tartósan meleg és csapadékmentes időjárása miatt június 20-án 0:00 órától tűzgyújtási tilalom van érvényben Bács-Kiskun vármegyében.