Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. December 08. 10:33, kedd | Helyi
Forrás: KEOL.HU

A kecskeméti kórház közleménye: így kell mostantól csomagot küldeni a betegek számára

A kecskeméti kórház közleménye: így kell mostantól csomagot küldeni a betegek számára

Az elmúlt időszakban sajnos nagyon sok esetben küldtek be olyan csomagot, amely méreténél vagy jellegénél fogva problémát jelentett az osztályra történő szállítás, illetve a kórtermekben történő elhelyezés miatt.

2020. december 07-től a betegek számára beküldött csomagokkal kapcsolatban kérjük Önöket az alábbiak szigorú betartására:

❌ nem veszünk át élelmiszert, italt

❌ a csomag súlya nem lehet nagyobb 3 kg-nál

❌ a csomag mérete nem lehet nagyobb 40x40 cm-nél

Előre is köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket, amelynek betartásával nagyban megkönnyítik munkatársaink jelen helyzetben folytatott megfeszített, áldozatos munkáját.

A csomagbeküldés egyéb szabályai változatlanok:

  • A kecskeméti telephelyre vonatkozóan a csomagot lezárva a beteg adataival ellátva (név, osztály, kórterem) a Kecskemét, Nyíri úti főbejárat portáján napközben lehet leadni. Amennyiben a beteg adatai nem szerepelnek, illetve hiányos, akkor nem lehet ott hagyni a portán.
  • A 07.00-10.00 óra között leadott csomagok még aznap felkerülnek betegellátó osztályra, a 10.00 órát követően leadott csomag, pedig másnap.
  • Kérjük, hogy csak a legszükségesebb ruházati, tisztálkodási és használati eszközöket tartalmazza a csomag!
  • Romlandó árukat, élelmiszert, ételt és folyadékot nem veszünk át!
  • Egyedi gyógyszert, táplálék kiegészítőt, vitamint a csomag tartalmazhat
  • Felhívjuk figyelmüket, hogy a csomag átvételekor, illetve átadáskor nem készül írásos elismervény! A csomag sérüléséért, elvesztéséért, az abban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért a kórház felelősséget nem vállal!
  • A Honvéd Kórházban (Kecskemét, Balaton utca) működő osztályok esetében keddi és pénteki napon 10-11 óra között a biztonsági szolgálatnak lehet leadni a behozott csomagokat a fentebb említett feltételekkel.

(Címlapfotó: HIROS.HU)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.