Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. November 09. 11:37, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Kovács László

A jubiláns két góljával nyert a Loki

A jubiláns két góljával nyert a Loki

Vasutas – Bugac 2:1 (1:1)

Kiskunfélegyháza 30 néző, vezette: Suba Zoltán, Juhász Andor, Kolozsvári Norbert.


Vasutas – Bugac 2:1 (1:1)

Vasutas: Kovács, Pálnok, Horváth A., Surányi, Nagy, Makai, Baráth (Mike), Abonyi, Tóth B. (Retkes), Seres (Takács), Suciu (Horváth Z.) Edző: Dudás György.
Bugac: Pelikán, Jókai, Héder, Farkas (Molnár), Seregély, Szabó N., Tóth I., Kiri (Amler), Tarjányi, Szalai, Szabó T. (Szabó L.) Játékos edző: Szabó Norbert.
Gólszerzők: Seres János 2 illetve Tóth I.
Kitűntek: Horváth A., Nagy G, Makai, Seres illetve Tóth I.
Ifi: 5:1


Az őszi szezon utolsó fordulójában mindkét csapat a győzelem reményében lépett pályára. Az elmúlt hetek eredményei alapján a vendégek tűntek esélyesebbnek.
A mérkőzés elején egyenlő erők küzdelmét láthatták a nézők. A 12. percben egy rossz kapuskirúgást a félpályánál Szabó Norbert átvett, egyből indította Tóth Istvánt, aki elhúzta a labdát a kimozduló Kovács mellett és jobbal a kapuba helyezett. A becsúszó Nagy már csak beljebb tudta segíteni a játékszert. Pár perc múlva egyenlíthetett volna a Loki, de a Makai felrúgásáért megítélt büntetőből Suciu szétlőtte a lécet. Azonban a 22. perc meghozta az egyenlítést. Seres kapott labdát a 16-oson két csellel bekerült a büntetőterületen belüre, majd ballal lőtt a hálóba. Lendületbe jött a Vasutas, de sok volt a hiba a játékában. A vendégek csak Szabó Norbert villanásaiban bízhattak, mert a hazai védelem most a helyén volt.


A második félidőt jobban kezdte a Vasutas több helyzetet alakított ki, de rendre kimaradtak. A 66. percben Makai sokadik elfutása után, most pontosan gurított középre, ahol a mai napon 40. születésnapját ünneplő Seres bal belsővel helyezett a kapuba. A gól felrázta a Bugacot, hármas cserével frissültek. Átvették az irányítást, de ez azt eredményezte, hogy hátul kinyíltak és a Loki szabadon kontrázhatott. Rengeteg lehetőség volt az előny növelésére, de a támadók rendre hibáztak. Szerencsére a védelem Horváth Attila és Kovács irányításával stabilan állta a vendégek rohamait. Így az utolsó fordulóban hét vereség után sikerült újra nyerni és így vonulni a téli pihenőre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.