Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2012. Május 18. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

A jóslat szerint Szirota Jennifer viszi haza a milliókat

A jóslat szerint Szirota Jennifer viszi haza a milliókat

Szirota Jennifert nemcsak gyönyörű hanggal áldotta meg az ég, hanem más, különleges képességgel is.

Bár a 18 éves nyírmadai lány eddig főleg csak énektehetségét csillantotta meg előttünk, plusz fogának köszönhetően ezoterikus adottság birtokában van.

- Érdekes dolog történt pár nappal azután, hogy elkezdték hirdetni a Csillag Születik újabb szériáját. Jennifer egyik reggel, amikor felébredt, elénk állt és azt mondta: "elindulok a versenyen, mert meg fogom nyerni!" - idézte fel az Új Ásznak az édesapa, majd hozzátette: Jenninek nagyon sokszor kitűnően működnek a megérzései.

Az éneklés közben is látható plusz foga miatt érték már kritikák, de apja lebeszélte arról, hogy eltávolítsák, mondván, ez a szexepilje. Főleg, miután a napilap által megkérdezett ezoterikus szakembertől megtudta, hogy a magyar hagyományok szerint a plusz ujj vagy fog birtokosa táltosi képességekkel bír.

- Az ilyen embernek pontos megérzései vannak már gyermekkortól kezdve. Fontos azonban, hogy a szülők figyeljenek oda a kicsi megérzéseire és neveljék úgy, hogy gyakorolja ezt a képességet, mert különben ellaposodik a tudás. Jennifer megérzése nem véletlen a műsorral kapcsolatban, nagy esélye van a győzelemre! - vélekedik Gazsi Gizella jósnő.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 19:03, kedd | Bulvár

Megváltoztatták a Harcosok klubja befejezését Kínában

Megváltoztatták David Fincher 1999-es kultfilmje, a Harcosok klubja befejezését a kínai nézők számára - írta a The Guardian online kiadása kedden.

2022. Január 25. 15:00, kedd | Bulvár

Szombaton lesz A Dal 2022 első válogató adása

Az első válogató adással szombaton indul A Dal 2022. A közmédia dalválasztó élő showműsora új műsorvezető párossal, megújult zsűrivel és rendhagyó zenei koncepcióval várja a nézőket a Dunán.

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.