Városlista
2023. június 10, szombat - Margit

Hírek

2017. November 24. 11:57, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

A Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezete segíti az egészségügyet

A Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezete segíti az egészségügyet

Nem csak szóban ad hangot a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezete a megfelelőbb egészségügyi ellátásért, hanem adománnyal is segíti.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy november 23-án 50 ezer forintos felajánlást nyújtott át Kollár László pártelnök Vastag Lászlónak, a Kiskunfélegyházi Mentők Alapítvány elnökének.

Az átadás kapcsán Kollár László elmondta, hogy az alapítványhoz eljuttatott adományok garantáltan a félegyházi mentőállomás fejlődését szolgálják. Bátran biztatott arra mindenkit, hogy amennyiben támogatni kívánja városunk mentőszolgálatát, akkor keresse fel személyesen az alapítványt, így biztos lehet adománya célba érésében. Az is elárulta a jobbikos vezető, hogy tervben van egy jótékony célú rendezvény is, melynek bevételét szintén a félegyházi mentőszolgálatnak szeretnék felajánlani. Erről azonban bővebben még nem kívánt nyilatkozni.

Vastag László alapítványelnök örömmel fogadta a felajánlást és elmondta, hogy a támogatásokból a helyi mentőszolgálat eszközparkját és felszereltségét bővítik, valamint gondoskodnak a mentősök továbbképzéséről is városunk minél jobb egészségügyi ellátásának érdekében.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 10. 20:32, szombat | Helyi

Egy arany- és egy ezüstérem

Kocsis Nóra aranyat, míg ikertestvére, Kocsis Angéla ezüstérmet nyert június 10-én, a Kyokushin Karate Nyílt Szlovák Bajnokságon.

2023. Június 09. 10:21, péntek | Helyi

Ünnepeld velünk a Jóga Világnapját!

Kiskunfélegyházán minden évben közös jógázással ünneplik meg a Jóga Világnapját. A helyszín mindig változó, ezúttal a Hősök parkjába várják az érdeklődőket június 17-én.

2023. Június 09. 10:02, péntek | Helyi

Tehetségek Nemzetközi Bajnoksága

2023. június 4-én, Szegváron került megrendezésre az I. Tehetségek Nemzetközi Bajnoksága a kyokushin karate knoch down szabályrendszerében.

2023. Június 08. 20:33, csütörtök | Helyi

70 év boldog házasság áll a 95 éves Pista bácsi mögött

A napokban ünnepelte 95. születésnapját Lajos István.