Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Július 11. 07:19, szombat | Helyi
Forrás: HVG

A hétvégére visszatér a kánikula

A hétvégére visszatér a kánikula

Vasárnap lesz melegebb, itt-ott 33 fok is lehet, de délutántól egyre erőteljesebb felhősödésre számíthatunk, és este már záporokra, zivatarokra is számítani kell.

Vasárnap lesz melegebb, itt-ott 33 fok is lehet, de délutántól egyre erőteljesebb felhősödésre számíthatunk, és este már záporokra, zivatarokra is számítani kell.Szombaton nem lesz olyan erőteljes a felmelegedés, de zavartalan napsütés várható.

Szombaton derült idő várható, csak kevés helyen lehet némi gomoly- illetve fátyolfelhő. Csapadék nem lesz - írta előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az északnyugati szél a nappali órákban az ország középső harmadán gyakran megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 8 és 13 fok között alakul, az Északi-középhegység völgyeiben és a Nyírségben néhány fokkal hidegebb, a Balaton környékén enyhébb lehet a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között várható.

Vasárnap a nap nagy részében napos idő várható kevés gomoly- és fátyolfelhővel, majd egyre több helyen erőteljes felhősödésre számíthatunk. Estig csapadék nem valószínű, estétől a Dunántúl nyugati részén és Északkelet-Magyarországon záporok lehetnek, amelyek délkelet felé húzódnak át. Helyenként zivatar is előfordul.

A nyugati szél időnként megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között alakul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok