Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Szeptember 26. 14:36, hétfő | Helyi sport
Forrás: Dinnyés Gyula

A hétvégén Besenyszögön és Szegeden versenyeztek az íjászok

A hétvégén Besenyszögön és Szegeden versenyeztek az íjászok

Szeptember 24-én szombaton a Turul Koppányok két fővel utaztak Besenyszögre íjászversenyre. Az őszi napsütés hatalmas létszámot hívott össze a Tiszamentére.

Ifjú Gulyás László az OB után, teljes erőbedobással kiválóan teljesített és mindössze 3 ponttal a győztes mögött a második helyen végzett!
Gulyás János a középmezőnyben végzett.

Szeptember 25-én Szegeden rendezték a 3D VS 4. állomását. Ezt a sorozatot a Koppányok az idén nem versenyezték végig, talán majd jövőre, de a Szittyákhoz mindig örömmel utaznak. Szép helyszínen, kiválóan megrendezett versenyeket szerveznek a Szittyák. Ez most sem volt másképpen, csupán a megszokott borongós időt cserélték le csodálatos napsütésesre, a több mint 100 íjász nem kis örömére.
Kiskunfélegyházáról a Turul Koppány Íjászai HE tagjai 4 fővel neveztek. Szeibert Imre, Tóth Mihály, Kiss János és Dinnyés Gyula.
Mivel a Koppányok 3D versenyekre ritkán mennek, ezért jól esett e kis kikapcsolódás. 24 célállomáson 3D állatformákra kellett állomásonként 2 lövést leadni.
Szeibert Imre nagyszerűen vette az akadályt és 282 ponttal a harmadik helyet szerezte meg.
Kiss János mindössze 20 ponttal gyűjtött kevesebbet, ami a 7. helyre rangsorolta.
Tóth Mihály 213 ponttal a 10. lett.

Szenior kategóriában Dinnyés Gyula 305 ponttal a dobogó 3. helyre ért föl.

Összegezve nagyszerű verseny volt, szép időjárási körülmények közt. A Szittyák már évek óta visszatérő őszi 3D versenyük pedig bizonyítja hogy a Koppányoknak jövőre is ott a helyük!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.