Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Szeptember 02. 11:13, hétfő | Helyi sport
Forrás: Kovács László

A helyzetek kihasználása döntött

A helyzetek kihasználása döntött

A forduló előtt 100%-os hazaiak bíztak a jó folytatásban és reménykedtek az újabb 3 pontban, de a vendégek is a győzelem megszerzése érdekében léptek pályára

A forduló előtt 100%-os hazaiak bíztak a jó folytatásban és reménykedtek az újabb 3 pontban, de a vendégek is a győzelem megszerzése érdekében léptek pályára. A Jakabszállásiak kezdtek jobban és a 7. percben megszerezték a vezetést. Jobb oldali akció végén egy lapos beadás üresen találta 6 méterre a kaputól Tóth Attilát, aki nem hibázott (0:1). A hazaiak próbálkoztak feltörni a vendég védelmet, de nem jártak sikerrel.

Kiskunfélegyháza 80 néző.
Vezette: Halasi Zoltán Krisztina, Kávai Kitti, Polgár Ferenc.

Vasutas – Jakabszállás 1:4 (0:2)

Vasutas: Kovács, Vata (Horváth), Polgár, Szűcs, Szász (Pozsár), Mike (Rácz), Abonyi (Holler), Fodor, Dömötör, Szilágyi (Samu), Seres Edző: Id. Abonyi Péter
Jakabszállás: Posch (Bozó), Palásti, Török (Kocsis B.), Kálmán, Kocsis T.(Székely (Túri-Kiss), Káldi, Torbavecz, Nagy, Kullai (Könnyű), Tóth, Mellár Edző: Palásti Gábor

Gólszerzők: Rácz Péter illetve Mellár Zsolt, Tóth Attila, Káldi Zsolt
Sárga lap: Posch, Torbavecz, Kocsis B.,
Kiemelkedő teljesítmény: Kovács, Vata, Polgár, Dömötör illetve Mellár, Torbavecz, Káldi

A 28. percben Torbavecz lépett ki Polgár mellett, majd két lépés után összeesett. Halasi játékvezető meglepetésre büntetőt ítélt, melyet Mellár Kovács mellett a kapuba helyezett (0:2). A félidő további részében Kovács védett még két nagy helyzetet, illetve Seres vezette egyedül a labdát Posch-ra, de lövése telibe találta a vendégkapust. A szünetben helyrekerültek a gondolatok a hazaiak fejében. Támadólag léptek fel és a félidő elején gyorsan szépítettek. Seres keresztlabdáját Rácz rúgta be a vendégek kapujába (1:2). Izgalmasan folytatódott a mérkőzés helyzetek itt is ott is, de a hazaiak kapusa többször mentett nagy helyzetben, illetve az utolsó passzok a hazaiaknál nem sikerültek, így elmaradt az újabb gól. Érett az egyenlítés és a 69.percben Rácz 3 méterről nem tudta berúgni, mert Posch gyors vetődéssel a gólvonalon megfogta a labdát és a gyors indítása után Mellár két védőt kicselezve rúgta 10 méterről Kovács kapujának jobb sarkába a labdát (1:3). A hazaiak megrogytak és a 74. percben újabb gólt kaptak, balról jött a vissza passz, amelyet Káldi 9 méterről rúgta be a Loki kapujába (1:4). A hátralévő időben mindkét kapu előtt több lehetőség alakult ki, de vagy a csatárok hibáztak, vagy a kapusok védtek nagyot. Az eredmény a játék képe alapján túlzott, de a mai napon a helyzeteit jobban értékesítő vendégek megérdemelten nyertek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.