Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Március 17. 10:15, csütörtök | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

A helyi sajtósokat is köszöntötték március idusán

A helyi sajtósokat is köszöntötték március idusán

Több év kihagyás után az önkormányzat úgy döntött, hogy a sajtószabadság napján köszöntik a helyi újságírókat, és a legjobbakat az „év sajtósa” címmel tisztelik meg.

Idén második alkalommal köszöntötte az újságírókat, rádiósokat és televíziósokat Csányi József polgármester március 15-én, mielőtt átadta Fábián Adriennek, az Infokiskunfélegyháza újságírójának a „Kiskunfélegyháza városáért tett média szolgáltatásért” elismerő oklevelet.

A polgármester így méltatta Adrienn munkásságát: - Idén egy olyan hölgynek adjuk át a díjat, aki mindig humán beállítottságú volt. Már az érettségi után kapcsolatba került a sajtóval, 1994 óta elkötelezetten dolgozik a Szuperinfó csapatában, ma már szerkesztőként. Írásaiban a városban történő eseményekkel kapcsolatosan mindig megmutatkozik szociális érzékenysége. Kiváló fotós, szabadidejében szép portrékat fest. Tavasztól őszig pedig futással és kerékpározással engedi ki a felhalmozódott „gőzt”.

Az eseményen készült video megtekinthető:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit