Városlista
2024. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2019. Január 22. 08:16, kedd | Helyi
Forrás: PR cikk

A gyógyszeradagoló adta nyugalom felbecsülhetetlen

A gyógyszeradagoló adta nyugalom felbecsülhetetlen

Létezik egy nagyon egyszerű kis eszköz, amely megkönnyíti és biztonságossá teszi a gyógyszert rendszeresen szedő emberek életét.

Létezik egy nagyon egyszerű kis eszköz, amely megkönnyíti és biztonságossá teszi a gyógyszert rendszeresen szedő emberek életét. Akik nap, mint nap egy vagy több bogyó bevételére kényszerülnek, azoknál ez hamar rutin feladattá válik, következésképp pedig hosszabb távon, a kialakuló figyelmetlenségnek köszönhetően, zavarba ejtően követhetetlen számukra, hogy bevették-e már a pirulájukat, vagy amire emlékeznek, az egy nappal korábban történt meg? A gyógyszeradagoló ezekre a napi dilemmákra ad praktikus, megbízható és biztonságos megoldást.

Ami régebben csak a kórházakban volt megszokott látvány, az napjainkban már bármelyik háztartásban előfordulhat. A gyógyszeradagolók, amelyek egyben tárolók is, olyan egyszerűen kezelhető, de annál okosabb kis eszközök, melyek nemcsak beteg és idős emberek számára segítenek a napi gyógyszeradagjuk bevételében, hanem minden korosztálynak és egészségüket szem előtt tartó személyek számára is. A gyógyszeradagolók ugyanis méretüknek köszönhetően alkalmasak kisebb-nagyobb vitaminok és étrend-kiegészítők adagolására is.

Nincs más dolgunk, mint kiválasztani az Értéksziget bőséges kínálatából a számunkra megfelelő gyógyszeradagolót, és máris megoldottunk egy rendszeresen ismétlődő dilemmát, fokoztuk a biztonságérzetünket, javítottunk a közérzetünkön, valamint az életünk minőségén. Könnyebbséget jelent a gyógyszeradagoló használata nem csak a betegnek, hanem a gondoskodó családtagoknak is. Annak függvényében, hogy napjában hányszor hány darab pirulát kell bevennünk, attól függően vásárolhatunk egy vagy több rekeszes tárolókat.

A praktikusság és biztonság jegyében leghasznosabb a hét minden napjára jutó eltérő színű gyógyszeradagoló, amelyek napi több rekeszre vannak tagolva. A rekeszek jól olvasható magyar felirattal vagy nemzetközileg elismert piktogramokkal jelzik, hogy a rekeszekben külön-külön a reggel, a délben, az este, az éjjel, és a szükség szerint előírt gyógyszerek lapulnak. A fedelük csúsztatható és átlátszó, ami megakadályozza a gyógyszerek összekeveredését és biztosítja a helyes sorrend betartását. A hét minden egyes napjára eltérő szín és felirat hívja fel a figyelmet, megelőzvén a tévedést. Amikor pedig a nap végén kiürül az aznapi tároló, egyszerűen a sor végére tehetjük, így a következő nap kerül legelőre, ahol ezáltal mindig az aktuális tárolódoboz állhat. Gyakorlatiasan a rekeszek alját homorúra tervezték, hogy a bogyókat könnyen ki lehessen venni belőlük.

Feledékenyebbek részére ad biztonságot a több rekeszes digitális gyógyszeradagoló, ami hangjelzéssel, rezgéssel emlékeztet az aktuális gyógyszeradag bevételére. Elsősorban utazásokhoz fejlesztették ki, hogy a megfelelő időpontban véletlenül se felejtsük el bevenni a gyógyszert. Elég pici ahhoz, hogy a zsebünkben is elférhessen és mindig a kezünk ügyében legyen. Utazáshoz szintén megfelelő lehetnek még azok az adagolók, amelyek egyébként képesek a gyógyszerek felezésére, negyedelésére és porítására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 08:05, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. február 18. - Nagyböjt 1. vasárnapja

2024. Február 25. 08:00, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. február 25. - Nagyböjt 2. vasárnapja

2024. Február 24. 18:47, szombat | Helyi

Új igazgató a kecskeméti Mercedes gyárban

Jens Bühlert nevezték ki a német autógyár kecskeméti egységének élére.

2024. Február 24. 08:04, szombat | Helyi

Adj vért és ments meg három életet

Az Országos Vérellátó Szolgálat Bács-Kiskun vármegyei kiszállásos véradási helyszíneit közöljük február 26. – március 3. között