Városlista
2020. június 5, péntek - Fatime

Hírek

2019. Szeptember 18. 16:13, szerda | Helyi
Forrás: Szerk.

A gondolatok és érzelmek egészségi állapotunkra gyakorolt hatása

A gondolatok és érzelmek egészségi állapotunkra gyakorolt hatása

E témában tart előadást Balogh Béla Kiskunfélegyházán október 3-án, 18 órai kezdettel a Móra Ferenc Művelődési Központban.

A Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány szervezésében Balogh Béla Kiskunfélegyházán tart előadást. A rendezvény szervezője Papp Anett bízik abban, hogy a jegyekből befolyt bevételből sok-sok kisgyermek karácsonyát tudja megszépíteni ajándékkal, meglepetésekkel.

Balogh Béla foglalkozását tekintve út- és hídépítő mérnök. Kolozsváron született 1955-ben, és egyetemi tanulmányait is ott végezte. Neve a hazai ezoterikus körökben a "Végső valóság" című könyvének megjelenésével vált igazán közismertté. A könyv magyar nyelven 2001 óta hét kiadást ért meg. Ezt követte a "Gyógyító meditáció" című könyv CD melléklettel, amely minden komoly érdeklődő számára lehetővé teszi, hogy saját gyógyulásában aktívan részt vegyen, és belső energiatartalékait a megfelelő irányba mozgósítsa, majd "A tudatalatti tízparancsolata című könyv CD melléklete több mint tíz évi munka és tapasztalat alapján állt össze. Balogh Béla - írói munkássága mellett - jelenleg is hídépítő mérnökként dolgozik Budapesten – olvasható a bookline.hu internetes oldalon az előadóról.

Az október 3-án 18 órakor kezdődő előadásra jegyek kaphatók a Móra Ferenc Művelődési Központban (helyszínen), a Tourinform Irodában, illetve Papp Anettnél a 06/70-342-1131-es telefonszámon.

Címkék: balogh béla

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 05. 11:33, péntek | Helyi

Minden korosztály képviseltette magát az EFI kerékpártúráján

A Kiskunfélegyházi Egészségfejlesztési Iroda június 3-án (szerdán) kellemes biciklitúrára invitált minden sportbarátot.

2020. Június 04. 14:38, csütörtök | Helyi

Útjára indult Kiskunfélegyháza legújabb kiadványa a FÉLEGYHÁZI KALANDTÚRA

Felejthetetlen szórakozási lehetőséget nyújt kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

2020. Június 04. 14:19, csütörtök | Helyi

Zenével köszöntik a nyarat Félegyházán

2020. június 5-én, pénteken 20.30-tól a nagy szökőkútnál örömzenével köszönti a nyarat a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar.