Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Január 06. 18:27, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

A főzőklub 2016-ban is töretlenül alkotja a finomságokat

A főzőklub 2016-ban is töretlenül alkotja a finomságokat

Töretlen lelkesedéssel kezdték meg a 2016-os évet a Tupperware Főzőklub tagjai. Idén a tizenharmadik évadba léptek - tudtuk meg a klub vezetőjétől Drozdikné Jutkától.

Ki gondolná, hogy már 13 éve sütnek-főznek havi rendszerességgel együtt a főzőklub tagjai? Pillanatok alatt eltelt a több mint egy évtized, és még mindig csupa újdonság kerül az asztalra minden egyes alkalommal.

Ma (december 6-án) a szokásokhoz hűen, az egészséges és olcsó alapanyagok szemmel tartásával készültek a finom falatok. Azt talán mondani sem kell, hogy csupa gyorsan elkészíthető, a karácsonyi nehéz ételek után végre könnyű fogások elkészítésének kulisszatitkait tudhatták meg az érdeklődők.

Menü:

  • Előételként könnyű tésztasláta készült, melyhez segítségül a Tálaló mester szolgált.
  • Ezt követően házi nudli került az asztalra, melyet a Formavarázzsal pillanatok alatt elkészítettek a hozzáértők.
  • A paradicsomos csirkecomb filé szintén vonzó fogásnak mutatkozott, ugyanis abszolút zsiradék mentesen készült az Ultra Pro edényben.
  • Természetesen az édesség sem maradhatott el a laktató fogások után. Az Ultra Pro tepsiben összeállított Kamondi tészta pillanatok alatt kész volt és ugyanilyen gyorsan el is fogyott.

Mint láthatjuk ezúttal is kitettek magukért a főzőklub tagjai. A sütés-főzés és kóstolás után a résztvevők megtudhatták, hogy melyek a Tupperware akciós eszközei-edényei, ill. az újdonságokról is tájékoztatást adott a főzőklub vezetője: Drozdikné Jutka. Természetesen a receptek tollbamondása és csere-berélése is évek óta szerves részét képezik a foglalkozásoknak, és ez most sem maradt el.

A főzőklub tagjai szívesen látnak minden érdeklődőt, aki kellemesen szeretne eltölteni egy órácskát baráti körben úgy, hogy közben megtanulhatja mindenféle kötelezettség nélkül a Tupperware edények használatát és jó pár recepttel is gazdagodhat. Nem csak az ételek elkészítéséhez találhat partnereket és segítőket az ember egy-egy ilyen foglalkozáson, hanem meg is kóstolhatja azokat. Annyi bizonyos, hogy a főzőklub tagjai sok remek ötlettel szolgálnak az egészséges és egyszerűen elkészíthető ételek területén minden háziasszony számára.

Ha kedvet kapott Ön is ahhoz, hogy csatlakozzon hozzájuk, látogasson el a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájába, ahol minden hónap első szerdáján 17 órától részt vehet a főzőklub foglalkozásain.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.