Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Október 04. 13:35, péntek | Helyi
Forrás: BMRFK

A félegyházi strandon loptak

A félegyházi strandon loptak

Először a szekrény kulcsát, majd annak tartalmát vitték magukkal. Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya nyomozást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Miklós 19 éves és K. Norbert 19 éves kiskunfélegyházi lakosok ellen.

A fiatalok 2013. július 7-én délután, a helyi strand területén - előzetes megbeszélést követően - egy őrizetlenül hagyott táskából kivettek egy kulcsot, majd azzal az értékmegőrző szekrényt kinyitották és magukkal vitték annak teljes tartalmát: két mobiltelefont, két pénztárcát a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt, továbbá az ott lévő ruházatokat, övet, hátitáskát.

A rendőrök széleskörű adatgyűjtést folytattak a tolvajok beazonosítása érdekében. A beszerzett információk alapján - szabadlábon hagyásuk mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Miklós és K. Norbert helyi lakosokat, akik beismerték a lopást.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya a nyomozást 2013. október 4-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldi meg a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.