Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Június 11. 14:17, kedd | Helyi sport
Forrás: Félegyházi Közlöny

A diákolimpián bizonyítottak a KÖÁI atlétái

A diákolimpián bizonyítottak a KÖÁI atlétái

Kiemelkedő teljesítménnyel zárták a június elején Budapesten megrendezett Országos Atlétikai Diákolimpiai Döntőket a Kiskunfélegyházi Összevont Általános Iskola diákjai

Kiemelkedő teljesítménnyel zárták a június elején Budapesten megrendezett Országos Atlétikai Diákolimpiai Döntőket a Kiskunfélegyházi Összevont Általános Iskola diákjai. A legkisebbek, a II. korcsoportos lányok (Horváth Anna, Jégh Eszter, Keresztes Regina, Surányi Lilla, Tóth Enikő, Patyi Lili) az erős mezőnyben az előkelő IV. helyet szerezték meg. Felkészítő: Rekedt-Nagy Zoltán.
Kurucz Kornélia által felkészített és irányított csapatok közül a lány 4X600-as váltó a várakozásnak megfelelően győzött és Diákolimpiai Bajnok lett
Holló-Szabó Brigitta, Bense Bianka, Terjék Anna, Terjék Éva összeállításban.
A lány öttusa csapat (Holló-Szabó Brigitta, Solymosi Rita, Nemcsok Anna, Terjék Anna, Terjék Éva, Bense Bianka) kellemes meglepetést szerezve a III. helyen végzett. Míg a fiú 4X1000-es váltó (Gurdics Sándor, Dobronyi József, Bálint Erik, Hegedűs Alex) az ötödik helyen zárt. Az egyéni versenyzők közül a kislabda hajító Sánta Gergely és a súlylökő Soós Miklós egyaránt 6. helyezett lett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.