Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Január 21. 11:54, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

A Dal: ingyenesen lehet szavazni

A Dal: ingyenesen lehet szavazni

Szombaton az első elődöntővel, tíz versenyző bemutatkozásával megkezdődik A Dal 2016. Az ötödik zsűritag idén is a közönség:

a nézők ingyenesen szavazhatnak A Dal applikációval és az adások alatt a verseny honlapján, de sms-ben is voksolhatnak kedvenceikre.

Azoknak, akik a korábbi években letöltötték A Dal alkalmazást, csak frissíteniük kell azt. Az idei applikáció IOS, Android és Windows Phone rendszerű készülékeken is használható, letölthető az App Store, a Google Play és a WP áruházból. Az alkalmazás első használata előtt regisztrálni kell, ezt érdemes már jóval az adás előtt megtenni - szerepel a műsor kommunikációjával megbízott cég közleményében.

Az alkalmazás használata egyszerű, az adás kezdetekor csak be kell lépni és a pontozás/szavazás menüre kattintva értékelhetők az adásban látható dalok. A pontozás és a szavazás kezdetét és lezárását a rendszer mindig jelzi - olvasható az összegzésben.

A Dal applikáció azonban nemcsak pontozásra, szavazásra használható, hanem külön menüpontban megtalálható minden versenyző és zsűritag adatlapja, biográfiája is, adás után pedig megtekinthető, hogy ki hány pontot kapott a zsűritől és kik a továbbjutók.

Megújult a verseny weboldala, hangsúlyosabb szerep kapnak a versenyzők, az extra anyagok és a kulisszavideók. A versenyzők adatlapjára kattintva meghallgathatóak a dalok, továbbá újra megtekinthető valamennyi interjú, extra anyag és a produkció is.

Akinek nincs okostelefonja, de szeretne ingyenesen pontozni és szavazni A Dal 2016 versenyzőire, azt a mediaklikk.hu/adal weboldalon teheti meg, ehhez is regisztrálni kell. Ezzel a regisztrációval az applikáció is használható, viszont ha az egyik felületen pontozott egy dalt a felhasználó, akkor a másikon már nem teheti meg, produkciónként csak egy szavazat adható.

A weboldalon minden elődöntő előtt, hétfőtől péntekig naponta két-két előadót mutatnak be. A Dal 2016 Facebook oldalán az extra tartalmak mellett elindult a nyereményjáték, amellyel páros belépőket lehet nyerni a szombati esti élő adásokra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.