Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2018. Március 04. 15:34, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

A csomagolás mesterei mérték össze tudásukat

A csomagolás mesterei mérték össze tudásukat

Kiskunfélegyháza immáron második alkalommal adott otthont az országos díszcsomagoló versenynek.

Míg tavaly az ötletgazda Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos szakképző iskola a saját tornacsarnokában rendezte meg a versenyt, idén a jeles esemény színhelyéül a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnok szolgált.

Az idei megmérettetésen 32 képzőintézmény 49 csapata mérte össze tudását, fantáziáját, kézügyességét március 2-án. Az ügyes kezű, kreatív fiataloknak egy italosüveget, egy bonbont és egy amorf tárgyat kellett ünneplőbe öltöztetniük ötletességüket és kézügyességüket maximálisan kihasználva.

A szervező iskola igazgatója szerint a verseny amellett, hogy motivációt és sikerélményt ad a diákoknak, még be is bizonyítja a szépen becsomagolt portéka értéknövelő hatását. Egy-egy ilyen találkozó a megmérettetésen túl lehetőséget ad arra, hogy megismerkedhessenek a fiatalok egymás munkájával, technikáikkal és a forgalomban lévő legújabb csomagolóanyagokkal is.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak:

2024. Április 30. 09:03, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok:

2024. Április 30. 08:40, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).