Városlista
2021. március 9, kedd - Franciska

Hírek

2015. Szeptember 27. 16:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: miss.at

A bugyid titkai

A bugyid titkai

Amit a fehérneműd elárul rólad...

Van csipkés, rózsaszín „királylányos”, van vadító vörös, van sportos, kicsit fiús boxerfazon, kényelmes, akad francia, és persze Bridget Jones óta tudjuk, hogy a „mama” nem is olyan ciki. Szóval, ahány ház, annyi bugyi. Vagy amilyen hangulat? Esetleg amilyen személyiség?

Eddig maximálisan meg voltam róla győződve, hogy az éppen viselt fehérneműm maximum az aktuális hangulatomat tükrözi. Esetleg az alkalmat, amire vagy amiért felvettem. Vagy azt, hogy épp lelépek hazulról, vagy egy lazulós, „ma nem csinálok semmit” napot tervezek otthon. Vagy nagyon-nagyon maximum arról adhat képet, hogy egy munkába induló reggel, a korai órákban mennyire volt kedvem, energiám, szemem a fehérneműs fiók mélyére ásni egy-egy kedves darabért.

De hogy a bugyim még a személyiségemről is árulkodjon?
Hát, azt soha nem gondoltam volna! Pedig igen! Általunk már megismerhetted a bugyiviselés napos és árnyoldalát. Ha most egy gyors elemzésre vágysz magadról, kukkants a nacid alá és olvass tovább!:-)

Ha a fiús fazont szereted
Egy igazi sport ladyvel állunk szemben, kérem! A kedvenc alsód remekül passzol az életstílusodhoz! Laza vagy, szeretsz nevetni és vonzod a jófej embereket. Ez vagy Te: no para és jöhet minden, ami nem túl komplikált.

Ha a tangát részesíted előnyben
Te bizony egy igazi Nr.1 vagy! Egy valódi nehézbombázó, az biztos! Ami a szíveden, az a szádon. Nem rejted véka alá sem a véleményed, sem a személyiséged.

String
A legfrissebb őrület mind közül! Ha imádod a „vonal bugyit”, akkor Te egy igazi bohém személyiség vagy. Sőt, inkább őrült. Az a szó, hogy akadály, számodra nem létezik! Minden buliban benne vagy és tuti, hogy Te vagy az, aki utoljára hagyja el a party helyszínét!:-)

Az édes kis francia
Nem is gondolnánk, de a férfiak legalább annyira odavannak a szexi, csipkés csodáért, mint a tangáért. No, hát aki ilyet visel, az egy ízig-vérig rafinált nőszemély. Ha Neked is ez a kedvenced, akkor Te egy játékos, könnyed, ám rendkívül szexi nő vagy, aki mindig képes meglepetést okozni.

Az a bizonyos „mama”
Talán első hallásra azt hihetnénk, hogy a mama bugyiba bújtatott bájak tulajdonosa abszolút konzervatív, erkölcsös személyiség. Nos, hála a voksukat a kényelem mellett letevők kitartásának, és nem kevésbé Bridget Jones-nak, a „bugyogó” viselője egy igazán menő, kedves és különleges személyiség.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 08. 11:51, hétfő | Bulvár

Öngyilkossági gondolatairól számolt be Meghan Markle

Meghan Markle-nek a brit királyi család tagjaként érzett magány és intenzív ellenőrzés miatt öngyilkossági gondolatai voltak, miután összeházasodott Harry herceggel

2021. Március 01. 14:21, hétfő | Bulvár

Nyárra ismét teltházas hazai turizmusra számítanak

„Elsődleges szempontunk a személyzetünk megtartása volt, hiszen készülünk az újranyitásra”

2021. Március 01. 13:02, hétfő | Bulvár

A Tom és Jerry vette át a kasszasikerlista vezetését

A Tom és Jerry című egészestés animációs film vette át a kasszasikerlista vezetését a hétvégén Észak-Amerikában.

2021. Február 24. 18:01, szerda | Bulvár

Beatles-mesterszakot hirdetett a Liverpooli Egyetem

A világon elsőként hirdetett mesterszakot a The Beatles együttes zenei hatásáról és örökségéről a Liverpooli Egyetem.