Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2013. Szeptember 24. 09:23, kedd | Helyi sport
Forrás: Árvai Zoltán

A bajnokesélyes Törökszentmiklós otthonában nyert a P&P Félegyháza

A bajnokesélyes Törökszentmiklós otthonában nyert a P&P Félegyháza

Megkezdték a 2013/14-es bajnoki évüket az NB II-es bajnokság Dél-Keleti csoportjában a P&P Félegyházi kézisek

Megkezdték a 2013/14-es bajnoki évüket az NB II-es bajnokság Dél-Keleti csoportjában a P&P Félegyházi kézisek. Az első fordulóban, szeptember 22-én a Törökszentmiklós Székács csapatához utaztak el játékosaink. A tavalyi szezonból kiindulva ugyan ellenfelünk volt az esélyesebb, de mivel egy igen népes szurkolótábor kísérte el csapatunkat, akik végig buzdították a félegyháziakat, kénytelenek voltak a P&P játékosai hálából mindent beleadni.

Az első félidőben fej-fej mellett haladt a két csapat. A félegyháziak jól kidolgozott támadásból szerezték góljaikat, ugyanakkor az ellenfél gyors lerohanásokkal azonnal válaszolt. A 15-15-ös félidő után a második etapban hasonló volt a játékkép, viszont jóval keményebb kesztyűt vettek fel a csapatok a félidő után. A paprikás hangulatban kiállítások, majd végleges kiállítások következtek mindkét oldalon. Ebben a küzdelemben a P&P Félegyháza bizonyult jobbnak, a vendégcsapatnak sikerült jobban a játékosok minőségi forgatása. A félidő közepén a jó kapusteljesítménynek is köszönhetően sikerült 4-5 gólos előnyre szert tenni és a véghajráig tartotta előnyét a Kiskunfélegyháza. Így alakult a 27-29-es végeredmény.

A P&P gólszerzői:
Miksi István (edző), Fekete Krisztián (kapus), Nagy Zoltán (kapus), Csőke Ákos (2), Papp Béla (3), Berta Róbert (7), Savanya Zsolt, Bozsák Krisztián (2), Farkas Csamangó Attila (1), Ignácz Vilmos (7), Kálmán Róbert, Bessenyei Imre (7), Nagy Péter, Retkes József, Kanyó Bence.

Junior csapatunk is győzelemmel tért haza. A P&P fiataljai viszonylag új csapatösszeállításban kezdték meg a bajnokságot. Főként a védekezési elemek gyakorlására helyezték eddig a hangsúlyt. Ennek megfelelően alakult a mérkőzés is. Egy gólszegény, ugyanakkor küzdelmes meccset láthattak az oda látogató szurkolóink. A nagyszerű kapusteljesítmény is hozzájárult ahhoz, hogy 12-15 arányban értékes két ponttal térjünk haza.

Gólszerzők:
Fekete Krisztián (kapus), Fekete Gábor (kapus), Telek János (kapus), Kanyó Bence, Czakó Roland, Nagy Péter, Harkai Tamás, Kátai Urbán Kristóf, Damásdi András, Gémes Hunor, Gulyás Brúnó, Rádi Róbert, Tóth Szabolcs.
A következő fordulóban hazai körülmények között nézhetik meg a félegyháziak a csapatot. Szeptember 28-án 15 órakor a junior csapat, 17:00 órakor a felnőtt csapat küzd meg a Békéscsabai BDSK csapatai ellen a Constantinum Sportcentrumban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 01. 13:50, péntek | Helyi sport

Szárnyal a Koppányok Tűzmadara

„Magyarnak lenni, büszke gyönyörűség”

2024. Február 26. 12:00, hétfő | Helyi sport

Ismét ragyogó eredmények a félegyházi birkózóknál

Kiváló eredményeket értek el a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzői külföldön.

2024. Február 19. 13:57, hétfő | Helyi sport

Harmadik alkalommal rendezték meg a dr. Varga Béla Emlékversenyt Félegyházán

A Városi Sportcsarnokban U20-as nemzetközi válogatót rendeztünk, mellette 7-8-9 éveseknek is egy megmérettetést.

2024. Február 19. 12:58, hétfő | Helyi sport

A Jogging Plus versenyzői kiválóan teljesítettek az úszás diákolimpia döntőn Kecskeméten

A Magyar Diáksport Szövetség megbízásából 2024. február 14-án került megrendezésre a 2023/2024. tanévi úszás diákolimpia vármegyei döntő Kecskeméten „B” kategóriában.