Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Március 02. 10:43, hétfő | PR

900 millió dolláros üzletet bíztak a magyar menedzserre

900 millió dolláros üzletet bíztak a magyar menedzserre

Szakonyi Andrást nevezték ki az információ- és dokumentumkezelésben világelső Iron Mountain európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) üzletágának a vezetőjévé.

A magyar menedzser az idei évtől 35 országban felel a globális márka 7000 munkatársáért. Az Iron Mountain rangidős alelnökeként Szakonyi feladata az lesz, hogy minél hatékonyabban használja ki a digitális átalakulásban rejlő lehetőségeket a három régióban, ahol összesen 900 millió dolláros bevétellel számol a cég. Amellett, hogy ezeken a piacokon mostantól ő dönt a gazdasági kérdésekben, neki kell összehangolnia a pénzügyi, a HR és az informatikai vezetők munkáját is az adott országokban.

A három régió központi irodája Budapesten, a Corvinus Egyetem mellett található egy A-kategóriás irodaházban. És itt működik a cég shared service centere is, ahonnan az amerikai és a nyugat-európai ügyfeleket szolgálják ki. A Veszprémben született menedzser, amikor éppen nem üzleti úton van, innen irányítja a munkát.

Magyarországon az Iron Mountain 2006 óta van jelen, és jelenleg több mint 300 embert foglalkoztat. Az elmúlt öt évben folyamatosan bővült a vállalkozás, tavaly már 5,4 milliárd forintos árbevételt ért el a cég. Az Iron Mountain központi raktára a gyáli Prologis ipari parkban van, ezen kívül Győrben és az M5 Business Parkban is jelentős érdekeltségeik vannak.

A mindössze 46 éves Szakonyi nemzetközi szakmai sikerére kevés példát találni a magyar menedzserek körében. Nem meglepő, hogy őt tartják az Év Menedzsere díj egyik fő esélyesének is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Március 01. 10:23, péntek | PR

Hogyan rendezd be lakásodat vintage stílusban?

A vintage lakberendezési stílus az elmúlt években megtartotta népszerűségét. Ezen stílust az antik bútorok, a régi időket idéző dekoráció és a romantikus, természetes összkép jellemzi legjobban.