Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Október 30. 13:51, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

90. születésnapját ünnepi a héten Varga János

90. születésnapját ünnepi a héten Varga János

Ez alkalomból városvezetésünk nevében Balla László alpolgármester és a körzet önkormányzati képviselője Szamosi Endre köszöntötte fel őt otthonában.

János bácsi és felesége Rozika néni nagy izgalommal várták a nagy napot. Lányuk süteménnyel és szomjoltóval kínálta a vendégeket. Az unokák és dédunokák sajnos nem tudtak jelen lenni, de a róluk készült fotókat büszkén mutatta meg az idős házaspár.

János bácsi 1928. november 1-jén született Kiskunfélegyházán egyszerű földműves család első gyermekeként. Édesapja földműveléssel foglalkozott, édesanyja pedig otthon vezette a háztartást hat apró gyermekkel.

János bácsi életének java részét a helyi TSZ-ben töltötte, onnan is ment nyugdíjba. 1953-ban vette el feleségül Juhász Rozáliát, akivel mai napig boldog és kiegyensúlyozott házasságban él, már több mint 65 éve.
Házasságukból egy leánygyermek született, majd azóta két unokával és két dédunokával bővült a család.

János bácsi édesapja példáját követve egész életében a mezőgazdaságban dolgozott és még szabadidejét is ezzel töltötte, hiszen vagy traktorozott, vagy lovas kocsival fuvarokat vállalt az ismerősöknek és rokonoknak.

Jelenleg szűk családi körben tölti idős napjait, viszonylagos egészségben és hűséges felesége társaságában. Lányuk a szemközti házban lakik, így nagyon sokat tud segíteni a ház körüli munkákban és a mindennapi dolgokban, de az unokák és dédunokák is gyakori látogatók János bácsiéknál.

Címkék: Varga János

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.