Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Május 07. 08:17, péntek | Helyi
Forrás: Csányi József polgármester

530 millió forinttal gyarapodik Félegyháza kasszája

530 millió forinttal gyarapodik Félegyháza kasszája

Megszületett a döntés, amiért olyan sokat dolgoztunk az elmúlt hónapokban. A kieső és a félegyházi vállalkozásoknál hagyott iparűzési adóbevételeinket teljes mértékben, 530 millió forinttal kompenzálja a Kormány.

Az elmúlt másfél évben az ország valamennyi településéhez hasonlóan Félegyháza is megvívta a saját harcát a koronavírus járvány okozta gazdasági nehézségekkel. Mi egy saját utat választottunk. Egy saját utat, amelyben a munkahelyek megőrzése mindent felülírt. A város hátrébb lépett egyet saját munkavállalói és vállalkozói javára.

Mert hittünk abban, hogy bár az önkormányzatnak ez lesz a nehezebb út, de később csak akkor lehetünk sikeresek, ha azokra építünk, akikre Félegyháza épül. Az itt élő szorgos emberekre, családokra.

Most lezárul a város életének egyik legnehezebb korszaka. Nagyon köszönöm mindenkinek aki részt vállalt az elmúlt másfél év válságkezelésében. Köszönöm Lezsák Sándor országgyűlési képviselőnknek, hogy a tőle megszokott higgadtsággal és kitartással intézte városunk ügyeit a legnehezebb helyzetekben is. Köszönöm minden kollégámnak, képviselőnknek a rengeteg munkát, vitát, ötletet és legfőképp azt, hogy mellettem állt, amikor nehéz döntéseket kellett hozni.

Ahogy most a tavasszal együtt lassan, de biztosan visszatér az élet Félegyházára, úgy fogjuk mi is újraindítani a várost és a fejlesztéseket a tőlünk már megszokott módon.

Ehhez kérem az Önök további támogatását és bizalmát.

Tisztelettel:

Csányi József
polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.