Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Január 27. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: proaktivdirekt.com

5 tipp a téli lustaság legyőzéséhez

5 tipp a téli lustaság legyőzéséhez

Azt hiszem a januári-februári hideg napok túlélésére talán a lehető legjobb taktika, ha hamar ágyba bújunk, és sokat alszunk.

Ha ezt nem teheted meg, és folyton fáradt vagy, akkor más praktikákhoz kell folyamodni. Íme, 5 egyszerű tipp!

1. Váltózuhany

Bár még a szó leírása közben is borzongunk, a váltózuhany nagyon is segíthet reggel felébredni. Ha nincs időd rá, akkor moss hideg vízzel arcot!

2. Reggelizz jégkrémet

Ne legyen szokás belőle, de egy-egy nehezen beinduló napot felpörgethetsz jégkrém reggelivel. :) A hideg tutira felébreszti az agyad. A torkodra azért vigyázz!

3. Oxigént az agynak

Ha több oxigént kap az agyad, sokkal energikusabbnak érzed magad. Ennek érdekében végezhetsz légzőgyakorlatokat, vagy csak egyszerűen végy mély levegőket séta közben, sportolj többet a szabadban, menj el túrázni. Ha nem tudsz kimenni a szabad levegőre - mondjuk munka közben - akkor nyisd ki jó nagyra az ablakot.

4. Csinálj a tennivalóidról listát

Nekem bevált! Amikor kevésbé energikus az ember, hajlamos elodázni a dolgait... Készítsünk listát a tennivalókról és ragaszkodjunk hozzá, amennyire csak lehet, nehogy később visszaüssön.

5. Aromaterápia

A citrusok, a menta vagy eukaliptusz olaj segíteni fog az összpontosításban.

+1. Nevess egyet!

Talán nem árulunk egy nagy titkot ezzel: a nevetés segít a relaxálásban, ellazít és gyorsan feltölt egy kis extra energiával, ami után jobban megy a munka. Egy vicces videóért talán a főnök sem haragszik meg, ha utána gyorsabban és flottabbul megy majd minden.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.