Városlista
2022. január 19, szerda - Sára

Hírek

2011. December 13. 14:19, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

30 ezres nyugdíja miatt támadják Nagy Ferót

30 ezres nyugdíja miatt támadják Nagy Ferót

Nem szerencsejátékra, annál jóval komolyabb játékra költötte nyugdíját Nagy Feró, aki egy dobozzal távozott szombaton a X-Faktor stúdiójából.

Ráment a nyugdíja a meglepire, amelyet saját maga szórakoztatására vásárolt. A mentort persze azonnal támadják a különböző internetes fórumokon, mondván miért veszi fel egyáltalán a nyugdíját gazdag zenész és mentor létére?

Nem kaphat sok nyugdíjat az X-Fakor mentora, aki elmondása szerint az egész járandóságot ráköltötte arra a játékra, amellyel egy régi álmát teljesítette be. A nagy kartondobozban egy 60 centis távirányítós helikopter lapult, amely sok felnőtt kedvenc szórakozása mostanában, mióta a megfizethető árkategóriában mozognak a hasonló játékszerek.

Feró helikopterén egy kamera is található, amely képes videót rögzíteni repülés közben, így szélcsendes időben nyugodtan kémkedhet a szomszédok után. Feró boldogan újságolta karácsonyi meglepetését, akt kicsit meg is sajnáltunk szerény nyugdíja miatt, mivel az adott példány 30 ezer forint körüli áron mozog a piacon.
Ferót persze azonnal támadták a fórumokon, mondván nem ízléses dolog a tőle, hogy egyáltalán felveszi a nyugdíját, hiszen egy neves zenész, akit rögtön milliomosnak bélyegeznek, ráadásul az ország vezető kereskedelmi csatornájának sztárja, és nyilván nem ingyen szerepel...

Legutoljára egyébként hasonló kritikát Gesztesi Károly kapott, amikor kiderült, hogy bizony ő is nyugdíjazva van már és fel is veszi a pár tízezer forintot...

Címkék: nagy feró

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 19. 15:05, szerda | Bulvár

Tom Hanks új szerepben

Tom Hankszel forgatja újra Marc Forster Az ember, akit Ovénak hívtak című nagy sikerű svéd vígjátékot.

2022. Január 17. 08:00, hétfő | Bulvár

Céline Dionnak súlyos baja miatt le kellett mondania turnéját

Súlyos és nem múló izomgörcsei miatt Céline Dion kanadai énekesnő bejelentette, hogy nem tudja megtartani Courage World Tour című koncertkörútjának további észak-amerikai előadásait.

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.