Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2021. November 15. 09:54, hétfő | Helyi sport
Forrás: Szabó József

3 arany és 4 bronzérem született a Balla József Emlékversenyen

3 arany és 4 bronzérem született a Balla József Emlékversenyen

Igazi birkózó ünnepnek voltak részesei azok, akik részt vettek a Kecskeméti Sportiskola Birkózó Szakosztálya által rendezett Balla József Emlékversenyen.

Szombaton, a Mercedes Kosárakadémia megtelt birkózókkal és szurkolókkal, szinte kicsinek bizonyult a hatalmas terem. A rendezvényen megjelent Lőrincz Tamás olimpiai, világ és Európa-bajnok is.

A magas színvonalú versenyre több mint 350 kis birkózó érkezett 6 korosztályban az ország minden részéről, illetve a határon túlról is, Lengyelországból, Németországból, Szerbiából, Szlovákiából és Csehországból.
Természetesen a félegyházi birkózók is részt vettek a rangos eseményen, méghozzá sikeresen: 3 arany és 4 bronzérmet sikerült szerezni.

Aranyérmesek:
Nagy Hunor 9 évesen már számos versenyen ért el sikereket, ezúttal sem talált legyőzőre a -36 kg-os súlycsoportban.


Bárány-Almási Tamás kinőtte régi súlycsoportját. Az új, 76 kg-os kategóriában remekül mutatkozott be, ugyanis többek között legyőzte a ferencvárosiak országos bajnokát is.


Czakó Zoltán mindössze 85 kg-osan a nehézsúlyúak között próbált szerencsét. Nála 30-40 kg-mal nehezebbeket is legyőzött.

Bronzérmesek:
László Eszter a 6-7 évesek és Bene Zsombor a 8-9 évesek között.


Hideg Zita a 46 kg-os fiúk között remek győzelmek révén feljutott a dobogó harmadik fokára, ikertestvére, Hideg Balázs négy győzelemmel és egy vereséggel pedig a -42 kg-ban lett harmadik.

Bene Ivett ötödik lett az 50 kg-osok között.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 18. 18:45, szerda | Helyi sport

Kiskunfélegyházi triatlonosok újabb nemzetközi sikere

Az elmúlt hétvégén az olaszországi, tengerparti Caorleban rendeztek Európa Kupát junior korú triatlonosoknak, melyre a Magyar Triatlon Szövetség három kiskunfélegyházi 3K SE-s triatlonost is meghívott jó eredményeik okán.

2022. Május 11. 20:25, szerda | Helyi sport

Sikeres szezonkezdés a félegyházi triatlonosoknál

Az idei évben Balatonboglár adott otthont a Duatlon Országos Bajnokságnak és ezzel egyidejűleg a Duatlon Diákolimpiának is.

2022. Május 02. 12:48, hétfő | Helyi sport

"Hadak útján" a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján

2022. március 19-én a Történelmi Hadi Akadémia meghívására Dinnyés Gyula és Kis Mónika részt vettek a Katonai Hagyományőrző Konferencián, Visegrádon.

2022. Május 02. 12:41, hétfő | Helyi sport

Hétvégi birkózó eredmények

Nagykanizsán rendezték az elmúlt hétvégén az U15-ös korosztály második válogató versenyét.