Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Október 04. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Érdekes Világ

3+1 kihagyhatatlan kellék őszi utazáshoz

3+1 kihagyhatatlan kellék őszi utazáshoz

Manapság egyre elterjedtebb, hogy párunkkal, családunkkal vagy akár egymagunk ősszel, a szezon végét követően utazunk forró tájakra.

A dolgos hétköznapok során ilyenkor kevesebb idő jut a csomag összepakolására. Most abban nyújtunk segítséget, hogy semmi ne maradjon otthon a nagy utazás előtt.

#1 naptej

Ha országunknál melegebb éghajlatot választunk, akkor feltétlen érdemes naptejet magunkkal vinni. Amennyiben elmulasztjuk bőrünket alaposan bekenni, számos veszélynek tesszük ki magunkat, és az egész hetes nyaralásunkat is elronthatja, ha az első nap vörösre ég a bőrünk. A krém használata mellett nyugodtan napfürdőzhetünk, ám 11 és 15 között így is ajánlatosabb árnyékba húzódni ezeken a forró éghajlatú tájakon.
Nézz szét a napsütötte Egyiptomi ajánlatok között! Most akár 35% kedvezménnyel!

#2 izgalmas könyv

Nincs is jobb egy kis sziesztánál! Főleg egy kényelmes nyugágyban, a kedvenc regényünkkel a kezünkben. Egy utazás alatt akár egy egész könyvet is lehetséges elolvasni. Ilyenkor érdemes kikapcsolni a mobiltelefont, hogy még inkább el tudjunk merülni a könyv izgalmaiban.
Kapcsolódj ki a mesés Zöld-foki szigeteken elképesztően jó áron!

#3 búvárszemüveg

Ismerős az érzés, amikor a repülőút után már alig várod, hogy a nagy melegben csobbanj egyet a tengerben vagy a szálloda egyik medencéjében. Páratlan vízi élővilág tárulhat eléd egy egyszerű partközeli merülés során is.
Fedezd fel az izgalmas színkavalkádot a korall zátonyok közelében!

#3+1 pozitív hozzáállás

Az egész út alfája és omegája az utazók hozzáállása. Nemegyszer hallani, hogy veszekedésbe torkollott a nyaralás. Hagyd itthon a problémákat, a munkát, a rossz időt és kapcsolódj ki a szeretteiddel, élvezd önfeledten a nyaralást. Fedezd fel és ismerd meg a magával ragadó kultúrákat. Ha sikerül megteremtenünk a harmóniát, garantáltan felejthetetlen élményben lesz részünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.