Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2015. December 17. 12:03, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

237 baba született idén Kiskunfélegyházán

237 baba született idén Kiskunfélegyházán

Kiskunfélegyháza vezetése minden évben karácsony közeledtével köszönti legújabb polgárait.

Ezúttal a mai nap folyamán (december 17-én) a délelőtti órákban került sor az ünnepélyes eseményre a Városháza Dísztermében, ahol Csányi József, városunk polgármestere köszöntötte a megjelent szülőket és gyermekeiket. Városunkban 237 gyermek született 2015-ben és ebből 188-an jelentek meg az ünnepi műsoron, s a négy ikerpárból kettő pár tisztelte meg jelenlétével az eseményt.

Noha nem a mi kórházunk szülöttei még sajnos a kicsik, de remélhetőleg a Félegyházi Kórházban márciusban befejeződő beruházási munkálatokat követően megnövekedik a lehetősége annak, hogy helyreálljon a szülészet és a gyermekosztály városunkban – mondta Csányi József az ünnepségen megjelenteknek.

Az esemény színvonalát a Battyhány Lajos Általános Iskola tanítványai emelték, felkészítő tanáruk: Molnár Elvira jóvoltából. A megjelent családok énekeket és csengettyűvel előadott darabokat hallhattak a diákoktól, de nagy sikere volt a ráolvasó stílusban előadott sorolónak és az egyéni előadású mesének is.

A szórakoztató műsor után a gyerekek szülei a Karitász jóvoltából bébiételeket, a Polgármesteri Hivataltól pedig a karácsonyi készülődéshez némi anyagi hozzájárulást és emléklapot vehettek át.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 05. 10:03, szerda | Helyi

Vasárnap lesz az októberi vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat- és Kirakodó vásár időpontja: 2022. október 9.

2022. Október 04. 16:35, kedd | Helyi

Holnaptól használható a város legnagyobb közterületi parkolója

Kedves Félegyháziak!

2022. Október 04. 16:02, kedd | Helyi

Meteorológiai szolgálat: a kilencedik legcsapadékosabb szeptember volt az idei 1901 óta

Az aszályos nyár után a kilencedik legcsapadékosabb szeptember volt az idei 1901 óta - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden a Facebook-oldalán.

2022. Október 04. 15:38, kedd | Helyi

Bursa Hungarica pályázati felhívás

Az alábbiakban a pályázat benyújtásának módjáról és határidejéről kaphat információt.