Városlista
2023. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2013. November 05. 18:32, kedd | Helyi
Forrás: - Zs. -

21 gyorshajtó egy nap alatt!

21 gyorshajtó egy nap alatt!

21 gyorshajtót regisztráltak hétfőn a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság munkatársai Kecskemét és Kistelek között.

21 gyorshajtót regisztráltak hétfőn a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság munkatársai Kecskemét és Kistelek között. Az ellenőrzést egy három megyét érintő közlekedésrendészeti akció keretében végezte a kapitányság.

Egy három megyét érintő közlekedésrendészeti akcióban vett részt hétfőn (november 4.) a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság. Az ellenőrzés lényege hogy az 5-ös számú főúton több helyen is mérték a sebességet: Pest, Bács-Kiskun és Csongrád megyében. Ezekben a megyékben az összes olyan traffipax dolgozott egyszerre, akiknek a területét érinti az 5-ös számú főútvonal. A délelőtti órákban Kiskunfélegyháza és Kecskemét között ellenőrzött a helyi rendőrkapitányság, ekkor 15 gyorshajtót regisztráltak, délután pedig a Kiskunfélegyháza és Kistelek közötti útvonalon további 6 gépjármű követte el a gyorshajtás szabálysértését. Ezekben az esetekben közigazgatási eljárás indul a jármű tulajdonosa, illetve üzembentartója ellen, akik két héten belül megkapják a közigazgatási bírságot. A bírság összege minimum 30 ezer forint, de mértéke attól függ, hogy a megengedett legnagyobb sebességet mennyivel lépték túl. Ez lehet akár 300 ezer forint is.

Részletes traffipax infók ITT.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 21. 21:31, csütörtök | Helyi

Természetvédelmi vetélkedő a Péteri-tónál

A Batthyány Lajos Általános Iskola 3 főből álló csapata is részt vett a Petőfiszállási Kistérségi Természetvédelmi Vetélkedőn szeptember 20-án szerdán.

2023. Szeptember 21. 21:19, csütörtök | Helyi

A piros sipkás vidám fickó

Lázár Ervin Program keretében a Ciróka Bábszínház előadását tekinthették meg a Batthyány Lajos Általános Iskola 2. évfolyamos tanulói.

2023. Szeptember 20. 21:45, szerda | Helyi

Euronics üzlet nyílik Kiskunfélegyházán

2023. szeptember 25-én megnyitja első kiskunfélegyházi áruházát hazánk legnagyobb üzlethálózattal rendelkező elektronikaicikk-kereskedője, a magyar tulajdonban lévő Euronics.

2023. Szeptember 18. 13:43, hétfő | Helyi

II. Mezgés traktoros felvonulás és I. traktoros verseny

Traktoros felvonulást és versenyt szervez a MEZGÉ.