Városlista
2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2024. Július 09. 10:51, kedd | Helyi
Forrás: Bringabarátok Sportegyesület

Kunkarika kerékpáros teljesítménytúra

Kunkarika kerékpáros teljesítménytúra

A Bringabarátok Sportegyesület egy ősz eleji kerékpáros teljesítménytúrára hív minden kedves érdeklődőt a Kiksunság szívébe, Kiskunfélegyházára.

Az esemény célja a kerékpározás, mint kikapcsolódás és a kerékpársport népszerűsítése az alföldi régióban. Az ország különböző pontjairól érkezőknek pedig a régió turisztikai látványosságit és a kunság vendégszeretetét is szeretné bemutatni a sportegyesület.

Az esemény központja a városi sportcsarnok parkolójában lesz, ahol népszerű hangulatfelelős kalauzolja majd a nevezőket. Számos kerékpározással kapcsolatos betétprogram is gazdagítja majd a programot.

A túra és a nevezés részletei megtalálhatóak a https://bringabarat.com/kunkarika/ oldalon. A szervezők kérnek minden érdeklődőt, jelölje be az eseményt valamint kövesse a fenti oldalt illetve a Bringabarátok Sportegyesület és a Tourinform Kiskunfélegyháza oldalát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 21. 11:26, hétfő | Helyi

Ünnepélyes átadásra került a Dózsa György utca megújult szakasza

Nemrégiben készült el a Dózsa György utca Kossuth utca felőli mintegy 417,24 m hosszú szakasza, melyen a korábbi aszfalt burkolat felújításán túl számos kiegészítő munkálat is folyt.

2024. Október 21. 10:40, hétfő | Helyi

Emlékezzünk együtt az 1956-os forradalomra és szabadságharcra

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére megrendezésre kerülő városi megemlékezésre.

2024. Október 20. 09:20, vasárnap | Helyi

Október 27-én óraállítás!

A várva várt őszi szünet kezdete és a téli időszámításra átállás szinte egy napon van. Vajon mit jelent ez a gyerekes családoknak?

2024. Október 20. 09:18, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. október 20. - Évközi 29. vasárnap Missziós vasárnap